Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció online - xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Gestionar la seva economia

Li oferim les millors solucions per tal que les seves gestions bancàries siguin còmodes i ràpides.

A més a més, es podrà beneficiar d’una gran quantitat d’avantatges i descomptes amb els programes de serveis financers que li oferim.

 • Resumen de productos
       

  Compte Expansió Negoci Agrari

  El Compte Expansió Negoci Agrari és el compte de referència per als negocis agraris, adreçat bàsicament a agricultors, ramaders i pescadors autònoms i titulars d’explotacions agrícoles, ramaderes, pesqueres i forestals, persones físiques i/o jurídiques (SAT, SL, SA, CB, SCP, cooperatives). Es troba disponible en format compte corrent i en format compte d’estalvi.

  Més informació

  Dipòsits a termini fix

  Els dipòsits a termini són un conegut instrument d’estalvi-inversió mitjançant el qual el titular manté uns fons dipositats en una entitat durant un interval de temps determinat al començament de l’operació.

  Més informació

  Fons d'inversió

  Posem a la seua disposició una gamma àmplia de dipòsits a terminis. D'esta manera, pot elegir el que millor s'ajuste a les seues necessitats, amb la tranquil·litat de percebre una rendibilitat atractiva al venciment.

  Més informació

  Plans de pensions i previsió

  Els nostres Plans Personalitzats de Futur ofereixen una àmplia gamma de solucions d’estalvi per a la jubilació que inclouen diferents opcions que ens permeten adaptar-nos a vostè i així proporcionar-li la tranquil·litat que desitja.

  De veritat pensa que només hi ha una manera de planificar el seu futur?

  Més informació