Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Mitjans de pagament i assegurances

Medios de Pago y Seguros

A Banc Sabadell hem creat una gamma d’assegurances dissenyades per adaptar-se a les particularitats de la seva organització que protegeixen tant les persones com els actius i garanteixen la cobertura davant de les possibles responsabilitats derivades del desenvolupament de la seva activitat.

Seguros

Assegurances

Gamma d’assegurances dissenyades per adaptar-se a les particularitats de la seva organització, protegint tant persones com actius i garantint la cobertura davant les possibles responsabilitats derivades del desenvolupament de la seva activitat.

Saber-ne més
M'interessa
Tarjetas

Targetes d'empresa

Obtingui un gran ventall d'avantatges utilitzant els mètodes de cobrament i pagament amb les targetes que Banc Sabadell posa a disposició de la seva empresa.

Saber-ne més
M'interessa


Assegurances amb la intermediació de BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grup Banc Sabadell, S.A., NIF A-03424223, amb domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb la clau núm. OV-0004. Actua per a: Caja de Seguros Reunidos, Compañía de Seguros y Reaseguros -CASER-; Zurich Insurance plc, Sucursal en España i Asefa S.A. Seguros y Reaseguros, i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.


Seguros Agrarios Combinados són assegurances de Caja de Seguros Reunidos, Compañía de Seguros y Reaseguros -CASER-, amb NIF A28013050 i domicili a l’avinguda de Burgos, 109, 28050 Madrid, integrada a AGROSEGURO, Agrupación Española de Entidades Aseguradoras de los Seguros Agrarios Combinados, S.A., amb NIF A-28637304 i domicili al carrer Gobelas, 23, 28023 Madrid.

Seguro de Responsabilidad Civil és una assegurança de Zurich Insurance plc, Sucursal en España, amb NIF W0072130H i domicili al carrer Agustín de Foxá, 27, 28036, Madrid. Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid i en el Registre d’Entitats Asseguradores de la DGSFP amb la clau núm. E0189.

Seguro para Bienes Financiados és una assegurança d’Asefa S.A. Seguros y Reaseguros, amb NIF A28319770 i domicili a l’avinguda Manoteras, 32, 28050 Madrid. Inscrita en el Registre Mercantil de Madrid i en el Registre Administratiu d’Entitats Asseguradores de la DGSFP amb la clau núm. C0715.


Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

 • Resumen de productos
       

  Assegurances

  Li oferim tranquil·litat i seguretat en tot moment. L’assegurança agrària és una eina eficaç per pal·liar els danys econòmics ocasionats per factors que l’agricultor o el ramader no poden controlar.

  Més informació

  Targetes d'empresa

  Obtingui un gran ventall d'avantatges utilitzant els mètodes de cobrament i pagament amb les targetes que SabadellAtlántico posa a disposició de la seva empresa.

  Més informació