Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Benvingut a la teva Banca Privada. No et volem parlar d’un estil de vida que ja coneixes.
Et volem parlar d’un estil de treball que potser no.
SabadellUrquijo Banca Privada ha adoptat els trets del Grup Banc Sabadell i ha unit el millor de cada marca en una de sola. Perquè sabem millor que ningú que caminar acompanyat és el primer pas per arribar més lluny. Per això el nostre compromís és acompanyar-te, i el portem més enllà que qualsevol altre.

Per a nosaltres, es tracta de posar tota la nostra experiència, recursos i serveis a la teva disposició per tal que, sigui quin sigui el moment i el lloc, sempre et sentis protegit.

Un banc que, per a les teves necessitats específiques, busqui solucions i productes personalitzats que t’ajudin en la gestió del teu patrimoni.

Et mereixes un banc privat exclusiu.
  • Gestió discrecional de carteres. Tots els perfils, subjacents i solucions en format segur. Amb un equip de professionals amb àmplia experiència en els mercats.
  • Fons d’inversió i de tercers, amb selecció a càrrec d’especialistes.
  • Assessorament fiscal i patrimonial. Els nostres experts, amb més de 15 anys d’experiència, provenen de despatxos de primer nivell i treballen per fer-te arribar més lluny.
  • Inversions alternatives: capital de risc, immobiliari, hedge funds…
Els fons estan registrats a la CNMV. Consulti’n el fullet. El fullet, el document amb les dades fonamentals per a l’inversor (DFI) i els informes periòdics estan a disposició del públic a les oficines comercialitzadores, a SabadellAssetManagement.com i al registre de la CNMV. Societat gestora: Sabadell Asset Management, S.A., S.G.I.I.C., Sociedad Unipersonal. Registre de la CNMV núm. 58. Entitat dipositària: Banco de Sabadell, S.A. Registre de la CNMV núm. 32.
 
Però no exclusivament
un banc privat.
També disposaràs de tots els serveis propis de la banca comercial i de la banca d’empreses de Banc Sabadell. En constant evolució digital. D’aquesta manera et garantim que, sigui quina sigui la teva necessitat, estarà sempre coberta, sense sortir del teu banc.
 
Mereixes ser tractat de forma especial, però sobretot de forma especialitzada.
Som part d’un dels grans bancs espanyols amb presència internacional.
I, per acompanyar-te millor, t’acompanyem sempre.
 
Volem estar en contacte amb tu.

Sempre que ho necessitis, disposaràs d’un equip seleccionat d’especialistes al teu voltant: experts en gestió, en productes, en fiscalitat, en anàlisi, en contractació i custòdia, en tresoreria…

T’ escoltem 963 085 000