Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Productes d'estalvi - inversió

Posem a la seva disposició una àmplia oferta diferenciada i especialitzada que s'adapta perfectament tant a les seves necessitats financeres, com el seu perfil de risc.

Perquè en Banca Privada, sabem que tan important com conservar el patrimoni, és obtenir d'ell la màxima rendibilitat possible, hem creat i seleccionat per a vostè un conjunt de solucions financeres orientades a cobrir les seves necessitats.

Assegurances d'estalvi - inversió

D'entre les assegurances d'estalvi-inversió, destaquem les nostres Unit Linked: Multicartera Privada UL i Multinversió Privada UL , que li permetran obtenir la millor rendibilitat i uns avantatges fiscals excel·lents.

Més informació

Gestió Discrecional de Carteres

Perquè sabem que cada client és diferent, a Banca Privada oferim una cartera per a cada perfil d'Inversió i amb el suport de les millors Gestores: BanSabadell Inversió i Ibersecurities S.V.

Més informació

Productes específics

A la Banca Privada a més de la gestió integral del seu patrimoni, ens ocupem d'elaborar l'estructura que millor s'adapti a les seves necessitats financeres.

Més informació

Més productes

A la banca privada posem a la seva disposició la més àmplia gamma de productes amb la finalitat de trobar la combinació que més s'ajusti al seu perfil de risc i a les seves expectatives de rendibilitat .

Més informació