Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Qui som

Qui som

El seu gestor de Banca Privada, sempre a prop. A la seva oficina habitual comptarà, sempre que ho necessiti, amb el seu gestor de Banca Privada. Un professional que:

 • analitzarà permanentment la situació del seu patrimoni financer.
 • l'informarà sobre les condicions i circumstàncies del mercat en cada moment.
 • l'assessorarà sobre les novetats fiscals i jurídiques relacionades amb les seves inversions.
Aquest treball que es du a terme sobre els pilars de la confiança i d'una estreta relació amb vostè és: la millor manera de donar resposta a totes les seves necessitats financeres.
A més a més, el seu gestor de Banca Privada sempre estarà recolzat per un equip d'experts en finances i fiscalitat, que l'assessoraran en els aspectes més rellevants de la gestió del seu patrimoni. Tot, per donar-li el millor servei en cada moment.


 • Experiència

  Posem tota la nostra experiència a la seva disposició.

  Darrere de Banco Herrero Banca Privada hi ha més d'un segle d'experiència. Banc Sabadell neix el 1881 sota un denominador comú: professionalitat i qualitat.

  Avui, amb una llarga trajectòria, és el quart grup bancari espanyol, integrat per un equip humà jove i ben preparat, dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns.

  A Banco Herrero Banca Privada posem tota aquesta experiència a la seva disposició. La nostra àmplia trajectòria professional, plena d'experiències enriquidores, ens permet donar-li un servei integral en la gestió del seu patrimoni i oferir-li productes i serveis exclusius i l'assessorament especialitzat que vostè requereix.

  El nostre servei de gestió global de patrimonis és només el reflex fidel d'allò que volem aconseguir any rere any: establir una relació estreta i perdurable amb els nostres clients oferint-los els serveis més complets d'assessorament financer especialitzat.

 • Proximitat

  El seu gestor de Banca Privada, sempre a prop.

  A la seva oficina habitual comptarà, sempre que ho necessiti, amb el seu gestor de Banca Privada: un professional que analitzarà permanentment la situació del seu patrimoni financer, que l'informarà de les condicions i circumstàncies del mercat en cada moment i que l'assessorarà sobre les novetats fiscals i jurídiques relacionades amb les seves inversions.

  Aquest treball que es du a terme sobre els pilars de la confiança i d'una estreta relació amb vostè és la millor manera de donar resposta a totes les seves necessitats financeres.

  A més a més, el seu gestor de Banca Privada sempre estarà recolzat per un equip d'experts en finances i fiscalitat, que l'assessoraran en els aspectes més rellevants de la gestió del seu patrimoni. Tot, per donar-li el millor servei en cada moment.