Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció en línia - Xat
 • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Comptes

Banc Sabadell li ofereix les millors solucions perquè les gestions bancàries resultin còmodes i ràpides. A més, es pot beneficiar d'una gran quantitat d'avantatges i descomptes amb els programes de serveis financers i no financers que li oferim:

 • Resumen de productos
       

  Compte Expansió: el compte nòmina sense comissions

  Amb el Compte Expansió es podrà beneficiar d’un compte nòmina sense comissions ni despeses. Podrà gestionar els seus diners amb exigència i eficàcia sense cap cost. Només ha de domiciliar la nòmina, la pensió o els ingressos periòdics per començar a gaudir dels avantatges d’aquest compte nòmina: sense comissions, reintegraments gratis i moltes coses més.

  Cuenta Expansión

  Més informació

  Compte Experiència / Compte Pensió

  Un compte exclusiu per a pensionistes, sense despeses ni comissions, que a més de tractar els seus diners amb rigor i serietat, li ofereix molts avantatges només pel fet de domiciliar-hi la pensió.

  Cuenta Experiencia

  Més informació

  Joves

  Comptes sense comissions per a joves entre 14 i 25 anys, per gestionar els diners i les necessitats financeres del dia a dia en les millors condicions.

  Cuentas

  Més informació

  Compte Primer

  El compte d'estalvi per als menors de 14 anys, que els permet rendibilitzar els seus primers estalvis, sense costos ni comissions d’administració o de manteniment i amb l'oportunitat de participar en promocions i aconseguir regals especials durant tot l'any.

  Cuentas

  Més informació

  Compte Relació

  Aquest compte li ofereix total liquiditat i li permet gestionar els seus ingressos i pagaments en qualsevol moment.
  Reintegraments gratis en una àmplia xarxa de caixers.
  Consulta de tota la informació sobre les seves finances.

  Cuenta Relación

  Més informació