Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Serveis exclusius

Serveis exclusius

Depositos a Plazo

Una excel·lent oferta de productes d'inversió i finançament s'ha de complementar amb un conjunt selecte de serveis financers exclusius, a l'altura de les seves necessitats.

En aquesta línia, la nostra intenció és poder continuar oferint-li nous productes i serveis que satisfacin el 100% de les seves necessitats financeres.


 • Assessorament del seu Director de Banca Privada

  A Banca Privada vostè compta amb l'assessorament especialitzat del seu Director de Banca Privada, el qual estudiarà la seva situació patrimonial, personal, econòmica i financera i a partir dels seus objectius d'inversió, li dissenyarà una proposta d'inversió que s'adeqüi al conjunt de les seves necessitats.

  S
  El seu Director de Banca Privada realitzarà un seguiment continu de la seva cartera per adaptar-la en cada moment a les variacions de les seves necessitats financeres, condicions dels mercats, etc.

  A més a més, a través del Director de Banca Privada, els nostres clients compten en tot moment amb un equip d'experts en diferents àmbits relacionats amb el seu patrimoni, que els assessoraran i els oferiran les solucions més adients per a la seva situació financera i patrimonial particular.

 • Servei de confidencialitat

  Vostè decideix qui pot tenir accés a la informació sobre els seus comptes, per mantenir la intimitat i confidencialitat sobre la seva situació financera.

 • Reporting detallat

  En el nostre Reportings de carteres del mercat hi trobarà una composició detallada de la seva cartera, juntament amb les rendibilitats acumulades i els moviments realitzats, tot això amb un disseny elaborat i gràfics que en faciliten una ràpida compressió.

  A Banca Privada ens enorgulleix haver desenvolupat un dels millors Reportings de carteres, que posem a la seva disposició a través del seu Director de Banca Privada.
 • Informe Patrimonial

  Els nostres clients de Banca Privada reben un informe a color amb la posició de les seves inversions, que enviem a final de mes al domicili que ens indiquin.

 • El CompteMÉS li ofereix els avantatges següents:

  Targetes
  Targetes
  BS Card (dèbit) Gratuïta tots els anys (primer titular)
  Visa Classic (crèdit) Gratuïta tots els anys (primer titular)
  Visa Shopping Gratuïta tots els anys (primer titular)
  Solred Gratuïta tots els anys (primer titular) i 2% de descompte en carburant en estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor

  Altres serveis
  Altres serveis
  Comissió d'administració per apunt 0 euros
  Disposicions en efectiu en caixers de la xarxa Servired 12 disposicions gratuïtes al trimestre (no acumulables)
  Transferències nacionals i a països de la UE (fins a 50.000 euros, subjecta a reglament 2560/2001) 1 Gratuïtes
  Ingrés de xecs d'altres entitats Gratuïts
  Servei de domiciliació de rebuts Tramitació gratuïta

  Assegurances
  Assegurances
  Protecció Actes Plus de bonificació addicional permanent sobre tarifa estàndard (bonificació màxima del 65%)
  Multirisc Llar 2 20% descompte el primer any
  Vida (BS LifeCare) 2 10% descompte el primer any + 10% de descompte permanent en la modalitat familiar
  Accidents 2 Gratuïta fins a 6.000 euros més un 10% de descompte per ampliació a imports superiors

  Conegui els descomptes en serveis no financers del CompteMÉS.

  1 Aquesta devolució de comissions només fa referència a les operacions fetes amb les targetes BS Card MasterCard i BS Card Maestro, i no inclou les operacions fetes amb targetes de crèdit.

  2 Condicions addicionals amb nòmina domiciliada.