Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Codis bidimensionals

Codis bidimensionals

Codigo_Bidimensional

El codi BIDI permet realitzar al mòbil que el captura, una trucada, l'enviament d'un SMS a un número de telèfon determinat, o la connexió a una adreça web de manera totalment automàtica, facilitant la navegació i l'accés a informació i serveis.

El codi BIDI és una matriu de punts blancs i negres. Suposa una millora respecte als clàssics codis de barres, ja que permet emmagatzemar molta més informació. Trobarà BIDIS gairebé a tot arreu, (en revistes, cartells, fullets o fins i tot en pàgines d'Internet).

 

Com funcionen?


Quan vegi un BIDI:

  • Obri l'aplicació BIDI del seu mòbil i activi la càmera del seu telèfon.
  • Apunti al BIDI amb la càmera, de manera que aparegui complet i nítid en la pantalla. Si el BIDI és vàlid, l'aplicació el reconeixerà automàticament (en funció del seu tipus de mòbil, és possible que hagi de premer "Capturar").
  • El telèfon realitzarà l'acció associada al BIDI, com ara accedir a una pàgina d'Internet, enviar un SMS, etc.

 

Com instal·lar l'aplicació en el seu mòbil?


  • Enviar un SMS amb la paraula BIDI al 404 (clients de MoviStar) o al 7212 (altres operadors), amb un zero davant si ho fa des d'un mòbil corporatiu, per saber si el seu mòbil és compatible i, alhora, instal·lar l'aplicació de captura de codis BIDI, només si cal.
  • Rebrà un missatge SMS al cap d'un instant amb l'enllaç a l'adreça de descàrrega de l'aplicació, on es comprovarà automàticament la compatibilitat del seu telèfon mòbil.    Altres productes que poden ser del seu interès