Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Domiciliacions

Ara, domiciliar la nòmina i els rebuts a Banc Sabadell és molt senzill

Domiciliï la seva nòmina o pensió

Per sol•licitar el canvi, només ha d’emplenar i presentar signada aquesta Sol·licitud de canvi de domiciliació de la nòmina Descargar documento PDF a la seva empresa.

També li pot comunicar directament el seu número de compte.

Si el que vol és  domiciliar la seva pensió, ho ha de comunicar directament a la Seguretat Social o a l’organisme oficial que li abona la prestació.Domiciliï els seus rebuts

Ens encarreguem de gestionar la domiciliació dels seus rebuts, sense cap cost. Pot fer la seva sol·licitud per BS Online o des de la seva oficina:

Per fer la sol·licitud per BS Online, simplement:

  • Descarregui i empleni des del seu ordinador aquesta sol·licitud de canvi de domiciliació de rebuts  Descargar documento PDF
  • Imprimeixi, signi i escanegi la sol·licitud.
  • Escanegi els rebuts que vol domiciliar i desi'ls en format PDF o JPG.
  • Enviï'ns la documentació juntament amb la sol·licitud signada fent clic aquí.
Per presentar la sol·licitud a la seva oficina:

* Aquesta sol·licitud estarà disponible per a clients majors d'edat titulars d'un compte Banc Sabadell amb firma indistinta (qualsevol titular del compte pot firmar una ordre). En cas contrari, o si la documentació aportada no és correcta i completa, i la sol·licitud no es pot tramitar per aquest canal, s'haurà de tramitar en qualsevol de les nostres oficines. El banc es reserva el dret de no acceptar sol·licituds per aquest canal.

En virtut d'aquesta ordre, el banc comunicarà a l'emissor la seva sol·licitud de canvi de domiciliació. L'emissor és el responsable del canvi efectiu, per la qual cosa recordi que ha de manternir prou saldo en el seu compte actual fins que la totalitat de les domiciliacions s'hagin presentat al nou compte.