Indicador de risc aplicable a tots els comptes.
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte; 1/6 és indicatiu de menor risc i 6/6 ho és de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida és de 100.000 € per dipositant.

Compte Online Sabadell

El compte corrent
menys corrent


Amb una RENDIBILITAT INDEFINIDA, sense termini.

Sense comissions.
Sense condicions.

Ara

Els 3 primers mesos
una rendibilitat del

6 % TIN

i després, la vigent
(actual 2 % TIN)

3% TAE1

Saldo màxim de
20.000 €

Últims dies!
Només fins el 29/02/2024

Dona’t d’alta i aconsegueix el teu compte remunerat

Dona’t d’alta i aconsegueix el teu compte remunerat.

Exclusiva per a nous clients!

Gaudeix d’un Compte Estalvi també gratuït

En donar d’alta el teu Compte Online Sabadell t’emportes, a més, un Compte Estalvi associat totalment gratuït, sense comissions d’administració ni de manteniment. Perquè puguis apartar, si ho desitges, uns diners per estalviar amb rutines senzilles d’estalvi que podràs activar des de l'app.

A més, els diners que tinguis en aquest compte també gaudeixen de la mateixa rendibilitat de forma indefinida1, fins al saldo màxim de 20.000 € conjunt entre Compte Online Sabadell i Compte Estalvi

App Compte Estalvis - Banco Sabadell

Obre el teu Compte Online des de el teu mòbil en 10 minuts

1

Tria un o dos titulars.

Tria si vols obrir el compte per a tu o compartir-lo amb un altre titular.

2

Completa les teves dades.

Crea el teu usuari per fer totes les teves gestions amb seguretat.

3

Identifica't.

Fes una foto i grava un vídeo breu des del mòbil.

4

Signatura online.

Signa el teu contracte digital. Ja tens el Compte Online Sabadell!

Si no pots accedir mitjançant el QR, copia l’enllaç per seguir el procés d’alta al mòbil: https://sab.to/cuenta-online

Escanejant amb la càmera del teu mòbil

Si ets professional autònom,
no et perdis els avantatges especials per a tu

Saber més

Si duus el teu mòbil, duus el teu banc

Personalitza la teva experiència

Configura les teves targetes al mòbil i activa les notificacions que vulguis per estar al dia de tots els teus moviments.

Paga amb el teu mòbil

Oblida’t de la targeta, opera i treu diners directament des de l’app.

Opera de forma segura

Envia i rep diners amb Bizum, fes les teves gestions i les teves compres... Tot amb total seguretat.

A més, gaudeix dels següents avantatges

Retirada d'efectiu a dèbit gratis en una àmplia xarxa de caixers3

+ 1.000 oficines a tot Espanya

Un gestor quan el necessitis

Resolem els teus dubtes

Només necessites uns minuts. Es tracta d’un procés fàcil, segur i 100 % online que podràs completar en 6 senzills passos: crear un usuari, registrar les teves dades personals, identificar-te per mitjà d’un sistema de videoidentificació, indicar la teva professió, confirmar l’adreça d’enviament de les targetes i signar el contracte.

És molt fàcil, només necessites el mòbil, el teu document d'identitat en vigor (DNI/TIE amb foto) i bona connexió a internet. Entra al navegador des del mòbil, accedeix al web de Banc Sabadell i fes clic al botó verd "Fes-te client". En aquest enllaç pots donar d’alta el teu Compte Online Sabadell totalment online des del teu mòbil.

Si ets ciutadà de la Unió Europea sense TIE, necessitaràs el passaport i el Certificat de Registre de Ciutadà de la Unió Europea per acreditar que ets resident a Espanya.

Si no disposes de cap dels documents anteriors pots dirigir-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell on t’informaran de les opcions disponibles per obrir un compte.

En el procés d’alta s’obre el Compte Online Sabadell (que inclou el Compte d’Estalvi Sabadell, que és un compte amb la finalitat d’estalvi-inversió) i el Compte Online Sabadell de Valors.

Per contractar qualsevol altre producte no inclòs al pack Compte Online Sabadell pots dirigir-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell.

El Compte Online Sabadell és un compte sense comissions d’obertura ni de manteniment, 100 % digital, amb què podràs disposar de manera gratuïta d’una targeta de dèbit i/o crèdit sense comissió d’emissió ni de manteniment i del servei de transferències nacionals i EEE en euros realitzades per autoservei, a més de l’accés als serveis de banca online. La segona o següents targetes de dèbit per titular tenen un cost de 30 €.

La segona o següents targetes de crèdit per titular, ja tingui el compte finalitat particular o autònom, estaran subjectes al pagament de la comissió d'emissió i de manteniment establerta pel banc en cada moment per a les diferents modalitats de targeta de crèdit.

*La concessió de qualsevol targeta depèn de dos factors: d'una banda, que el titular superi els criteris de risc del Banc; de l'altra, que el Banc en mantingui la comercialització d’aquestes targetes.

El Compte Online Sabadell és per a ús personal o professional i els nous clients de Banc Sabadell l’obren online. Han de ser majors d’edat, ser residents fiscals a Espanya, no ser client de Banc Sabadell, no disposar de nacionalitat estatunidenca i no haver exercit càrrecs de responsabilitat pública en els darrers 2 anys.

Si ets autònom, en introduir la CNAE de l’activitat el compte serà d'ús únicament professional.

És important que tinguis en compte que, si l’adreça fiscal que apareix al teu DNI o TIE no coincideix amb la que introdueixes durant el procés d’alta al Compte Online Sabadell, hi ha casos en què no serà possible finalitzar l’alta per criteris de prevenció legal o fiscal.

Si la teva identificació és amb passaport i certificat de residència, hauràs d’introduir l’adreça que apareix al certificat de residència.

Si no disposes de cap dels documents anteriors pots dirigir-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell.

Mitjançant el teu mòbil, utilitzant el navegador, accedint a l’URL https://www.bancsabadell.com/cuenta-online/ca/.

Una hora després d’haver finalitzat el procés d’alta correctament, podràs accedir a la teva nova banca a distància i començar a utilitzar el teu Compte Online Sabadell. A més, podràs pagar totes les teves compres des del mòbil des del primer dia.

Per obrir el Compte Online Sabadell, s’haurà de tenir DNI o TIE amb foto i en vigor, llevat que el banc, per motius legals, necessiti sol·licitar altres documents, com seria en cas de si el domicili actual de residència no coincideix amb el que figura al document d’identificació. Per als ciutadans de la Unió Europea que no tinguin TIE, hauran de presentar el passaport i acreditar la seva residència a Espanya amb el Certificat de Registre de Ciutadà de la Unió Europea.

Si no disposes de cap dels documents anteriors pots dirigir-te a qualsevol oficina de Banc Sabadell.

El Compte Online Sabadell no té comissions d’obertura ni de manteniment i podràs realitzar l’operativa habitual del dia a dia des dels canals digitals i caixers.

L’operativa no indicada com a gratuïta pot tenir alguna comissió informada a la documentació precontractual. Per a més informació, consulta el Document informatiu de comissions.

El Compte Online Sabadell és per a ús personal en el cas de particulars, i per a ús professional o activitat empresarial en el cas d’autònoms, i admet un màxim de dos titulars.

En el supòsit que el 1r titular fos autònom, el compte tindrà automàticament destinació professional. En qualsevol altre cas, tindrà destinació particular.

Aquest compte no permet el lliurament de talonari de xecs o pagarés.

El compte per a ús professional exclou la concessió de la Línia de Crèdit Sabadell.

No, l’obertura del compte online només es permet a clients nous. Si vols conèixer les condicions del teu compte actual, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Confirma que no hi hagi reflexos ni brillantors i que la imatge no estigui borrosa.

Assegura't que tens bona connexió a internet. Et recomanem connectar-te a una xarxa wifi de confiança per continuar amb el procés.

Espera un moment, en algunes ocasions la clau per signar el contracte pot trigar uns minuts.

També pots fer les següents comprovacions en aquest ordre:

Verifica que no tinguis bloquejat el nostre remitent per als telèfons nacionals: +34215675 o 215675. En el cas dels internacionals, comprova que la recepció d’SMS estrangers no estigui bloquejada.

Així mateix, comprova que el terminal no estigui en mode “no molestar” o similar actiu.

Si recentment s’ha fet una portabilitat, comprova amb l’operadora que l’encaminament per rebre SMS d’aplicacions estigui correctament configurat.

Si disposes de MultiSIM, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions a la SIM que tens al telèfon i sol·licita’n la configuració perquè arribin correctament.

Si tens SIM dual, indica a la teva operadora que no reps SMS d’aplicacions al telèfon que ens consta als nostres sistemes.

Si la teva operadora és virtual, comenta-li si hi ha problemes en el lliurament dels SMS amb l’operadora xarxa i si la cobertura és correcta.

Si, així i tot, continues sense rebre’ls, fes les comprovacions addicionals següents:

Comprova que hi hagi espai per rebre SMS i esborra SMS antics.

Corrobora que tens bona cobertura i que no tens el roaming activat, ja que les mateixes operadores no asseguren el lliurament d’SMS en aquestes condicions.

Hi ha terminals que permeten marcar com a no desitjats alguns números o algunes aplicacions que bloquegen trucades o SMS perquè els consideren publicitat o missatges no segurs. En cas de tenir els nostres SMS bloquejats, procedeix a desbloquejar-los.

Si el terminal té espai per tenir dues targetes SIM, prova de canviar la SIM de ranura.

Intenta apagar el terminal, esperar 30 segons i tornar-lo a engegar.

Intenta treure la SIM del dispositiu i introduir-la en un altre terminal.

Si has realitzat totes les comprovacions i continues sense rebre l’SMS, posa’t de nou en contacte amb nosaltres mitjançant el xat o el número de telèfon indicat

Totes les comunicacions i gestions requerides del teu Compte Online Sabadell les realitzarem mitjançant canals digitals, bé sigui per e-mail, SMS o notificacions push.

Una hora després d'haver finalitzat el procés d'alta correctament, podràs accedir a la teva nova banca a distància i començar a utilitzar el teu Compte Online Sabadell. A més, podràs pagar totes les teves compres des del mòbil des del primer dia.

Si durant el procés de contractació del Compte Online Sabadell apareix un missatge indicant que s’ha aturat l’alta online, et recomanem que ho tornis a intentar passats uns minuts i que revisis que la informació que ens indiques està escrita correctament. Si el problema persisteix, demana una cita prèvia amb un gestor fent clic aquí. Estarem encantats de rebre’t a l’oficina per ajudar-te a donar d’alta un compte amb Banc Sabadell.

Assegura’t que has escrit bé el teu mòbil, torna-ho a provar i espera uns minuts, ja que en algunes ocasions el missatge pot trigar.

Durant el procés d’alta del teu Compte Online Sabadell se t’assignarà un usuari, que serà la identificació amb la qual t’has registrat, i una contrasenya que pots canviar després des de l’app o el web de Banc Sabadell, amb la qual tindràs accés a la banca a distància un cop s’hagi validat la teva informació.

No, només podràs tenir un Compte Online Sabadell.

En el procés d'alta online es facilita la informació precontractual, que et podràs descarregar i que a més s'enviarà al teu correu electrònic perquè la puguis revisar amb tota tranquil·litat. La informació precontractual conté:

● Document informatiu de comissions.

● Fullet d’informació prèvia a la subscripció d’un Contracte Marc de Serveis de Pagament.

● Informació precontractual segons la normativa bancària.

● Annex de Tarifes de Comissions i Despeses aplicables a les transferències i als xecs mitjançant el compte

A més, el Banc posa a la teva disposició, a les oficines i a l’apartat d’“Informació a clients / Informació sobre comissions i interessos” del web del Banc, la documentació següent:

(i) Informació trimestral sobre comissions i tipus practicats i oferts de manera més habitual en les operacions més freqüents amb els perfils de clients més comuns que siguin persones físiques.

(ii) Llista de serveis més representatius associats a un compte de pagament.

(iii) Tarifes de comissions aplicables als serveis de pagament.

Si ho necessites, disposes d'un telèfon de consulta gratuït 900 700 010 al qual pots adreçar-te per resoldre qualsevol dubte o consulta.

El contracte és l’últim pas en el procés d’alta. Mitjançant la intervenció d’un prestador de serveis electrònics de confiança, t’arribarà un SMS al mòbil que hagis registrat amb la clau que hauràs d’introduir a les pantalles.

Aquest tercer prestador de serveis t’enviarà una còpia certificada del contracte.

La signatura del contracte no és suficient, ja que quan completis aquest pas, quedarà pendent de validació per part del Banc. Quan estigui validada, rebràs una comunicació conforme l'alta s'ha fet correctament i el contracte és vigent.

Sí, pots desistir i cancel·lar el contracte gratuïtament durant els 14 dies següents a la seva entrada en vigor sense necessitat d'indicar-ne els motius i sense penalització. Ho has de comunicar dins del termini indicat, mitjançant el servei de Banca a Distància del Banc, domicili social o centres corporatius o oficines o mitjançant el telèfon gratuït 900 700 010.

Sí, l'obertura del Compte Online Sabadell permet tenir un o dos titulars, sempre que cap d'ells ja sigui client de Banc Sabadell. El procés és molt senzill i, a més, no cal que els dos titulars facin l’alta al mateix moment ni des del mateix dispositiu.

● Un dels titulars inicia l’alta del compte online i escull l’opció de compte amb “dos titulars”.

● Quan finalitzi el procés, el segon titular rebrà un e-mail per unir-se a aquest compte i ja podrà iniciar el seu procés d’alta online.

● Quan tots dos titulars han finalitzat el procés d’alta, poden operar amb el compte compartit.

Sí, un cop obert el compte i quan tinguis accés a la teva banca a distància, pots accedir a l’apartat de trasllat de compte, dins del menú de Comptes, on trobaràs els passos que s’han de seguir, segons la normativa vigent, i el Formulari per lliurar emplenat perquè puguem iniciar els tràmits per fer el trasllat de compte a la nostra entitat. Resol tots els teus dubtes fent clic aquí

Poden ser rebuts de llum i/o gas. Es realitzarà la devolució del 3 % de l’import degut dels rebuts carregats al compte i no retornats a nom del titular durant cada trimestre natural. L'abonament s'efectuarà, com a màxim, el dia 15 (o hàbil anterior) del mes natural següent a la finalització del trimestre en què s'hagi efectuat el càrrec dels rebuts.

La suma dels saldos mitjans mensuals del Compte Online Sabadell i el Compte Estalvi Sabadell dels titulars que hi estan vinculats es remunera a un TIN: 2,00 % TAE: 2,018 % (fins al límit de saldo mitjà conjunt de 20.000€). La liquidació d'interessos es produeix per períodes mensuals consecutius i com a màxim el dia 15 (o primer dia hàbil anterior) del mes natural següent.