Lectura recomanada i resum de la pel·lícula

Per desconnectar

Lectura recomanada

EMPRENDER EN LA ERA DIGITAL

Juanma Romero Martín
Luis Oliván Jiménez


Gestión 2000
Data d’edició: 14/02/2017
176 pàgines
ISBN: 9788498754407

Que l’emprenedoria és un dinamitzador de l’economia que crea ocupació i creixement és una cosa que tothom sap. També que, a més de generar oportunitats, les empreses emergents tenen un paper essencial, perquè donen suport a la innovació en promoure negocis, productes i serveis nous al mercat tant en l’àmbit europeu com en l’internacional.

Però, paradoxalment, actualment ser emprenedor pot ser una cursa d’obstacles. Els emprenedors s’han d’enfrontar a nombrosos reptes i desafiaments abans d’arribar a la meta, i el més difícil són els inicis. Les estadístiques mostren que prop d’un 40% de les empreses emergents europees fracassen en els tres primers anys d’activitat.

La bona notícia és que les que sobreviuen als tres primes anys creixen a un ritme molt més gran que qualsevol altra petita empresa ja establerta. De mitjana, es calcula que una empresa emergent europea genera tretze llocs de treball després de superar els dos anys i mig d’activitat, i que augmenta en set punts més a partir dels dotze mesos següents.

En aquest llibre, experts reconeguts en diferents àmbits relacionats amb l’estratègia, la innovació i l’emprenedoria aporten les reflexions, claus i eines necessàries per dur a terme amb èxit el teu negoci i no flaquejar pel camí.

POR QUÉ SE GANAN O SE PIERDEN LOS PLEITOS

Raúl Ochoa Marco
Ángel Alonso Gavito


EDISOFER
Data d’edició: 2/2017
360 pàgines
ISBN: 978-84-15276-63-0

En moltes ocasions veiem frustrades les nostres expectatives per no haver seleccionat adequadament el material probatori en què basar-nos. És sabut que en el món dels tribunals només existeix i es valora el que es pot provar. El corol·lari d’això és: la justícia no recau sobre la veritat material, a tot estirar sobre la veritat formal; és a dir, el que es pot provar encara que no s’arribi a conèixer mai la realitat del que ha passat realment.

Per a això hem centrat la nostra atenció en els procediments més comuns a tots els despatxos, entenent que molts de nosaltres, per circumstàncies, de vegades ens veiem obligats per diferents motius —familiars, amistats, etc.— a fer-nos càrrec d’assumptes dels quals no som especialistes.

Amb aquest manual intentem ajudar a que el resultat sigui menys incert i, fins i tot, a assolir-ne l’èxit total. Des del principi la sistemàtica del llibre és la mateixa, es tracta de conèixer la legislació aplicable al cas tractat, un breu resum del procediment aplicable, preparat amb un esquema processal i, com a pedra angular, algunes sentències dictades a l’efecte, estimant o desestimant la pretensió, amb especial rellevància sobre quines proves han estat necessàries per prendre una decisió o una altra.

CONSIGUE TUS OBJETIVOS

César Piqueras Gómez de Albacete

Profit Editorial
Data d’edició: 18/04/2017
144 pàgines
ISBN: 9788416115501

El món cada dia està més orientat a aconseguir objectius. Els nostres entorns de treball i les nostres vides tenen molt a veure amb l’èxit pel que fa a aconseguir el que ens proposem. Les persones tenim objectius i reptes, és una cosa natural, ens agrada aconseguir metes que ara només anhelem i ens entusiasma veure fets realitat els nostres somnis personals i professionals.

Si analitzes totes les àrees de la teva vida o d’una empresa és fàcil que trobis alguns aspectes que t’agradaria millorar, i com més els analitzis, més aspectes pots trobar per optimitzar.

En aquest llibre trobaràs una guia sobre com pots aconseguir objectius, fer realitat les teves metes, evitar autosabotejar-te, destacar entre els altres pels resultats que aconsegueixes i, en definitiva, tenir una vida més reeixida en tots els àmbits.

Resum de la pel·lícula

El rey de los belgas

Títol original: King of the Belgians
Gènere: Comèdia, drama
Nacionalitat: Bèlgica
Any: 2016
Director: Peter Brosens, Jessica Woodworth
Guió: Peter Brosens, Jessica Woodworth
Repartiment: Peter Van den Begin, Lucie Debay, Titus De Voogdt, Bruno Georis, Goran Radakovic, Pieter van der Houwen, Nina Nikolina, Valentin Ganev, Nathalie Laroche, Martin Georgiev, Pavel Doytchev, Petko Chalakov, Mihajlo Kotzev, Nikolay Dimov, Ekatarina Angelova

Sinopsi:

El Rei Nicolas III és una ànima solitària que té la clara sensació que està vivint la vida equivocada. S’embarca en una visita d’estat a Istanbul amb un director britànic, Duncan Lloyd, a qui el palau ha encarregat rodar un documental destinat a polir la imatge més aviat avorrida del monarca.

Paraíso

Títol original: Ray
Gènere: Drama
Nacionalitat: Russa
Any: 2016
Director: Andrei Konchalovsky
Guió: Andrei Konchalovsky, Elena Kiselyeva
Repartiment: Yuliya Vysotskaya, Peter Kurth, Philippe Duquesne, Viktor Sukhorukov, Ramona Kunze-Libnow, Christian Clauss, Jean Denis Römer, Jakob Diehl, George Lenz, Irina Demidkina, Caroline Piette, Anna-Mariya Danilenko, Vera Voronkova, Yaroslav Khimchenko, Anastasiya Serova

Sinopsi:

Olga, Jules i Helmut són tres personatges les vides dels quals s’entrecreuen en la devastació de la Segona Guerra Mundial. Olga, una aristòcrata russa membre de la Resistència; Jules, un francès amant de la bona vida convertit en un corrupte i despietat funcionari nazi, i Helmut, membre d’una alta família alemanya convertit en oficial de les SS que exerceix el seu poder sense importar-li les conseqüències morals. Motivats per la devastació del conflicte cada personatge és obligat a prendre decisions vitals segons la ideologia que tenen.

La cazadora del águila

Títol original: The Eagle Huntress
Gènere: Documental
Nacionalitat: Regne Unit, Mongòlia, Estats Units
Any: 2016
Director: Otto Bell
Guió: Otto Bell
Repartiment: Daisy Ridley, Aisholpan

Sinopsi:

La caçadora de l’àguila és una història de valentia i superació protagonitzada per Aisholpan, una jove de 13 anys que decideix entrenar per convertir-se en la primera dona caçadora d’àguiles en dotze generacions de la família Kazakh, una tradició que s’ha heretat de pares a fills durant segles.

Departament d'Estudis de Planificación Jurídica