Xarxes socials i webs d’interès

Enredant

A FI D’EXEMPLIFICAR LA REPERCUSSIÓ DEL WEB 2.0 EN EL MÓN PROFESSIONAL I EMPRESARIAL, EXPOSEM ALGUNS DELS RECURSOS MÉS INTERESSANTS QUE EN AQUEST ÀMBIT PODEM TROBAR PER LA XARXA. ES TRACTA DE RECURSOS DE GRAN UTILITAT QUE ENS PODEN AJUDAR EN EL NOSTRE DIA A DIA O EN ELS QUALS PODEM TROBAR PUNTS COMUNS QUE ENS PODEN SERVIR DE GUIA I APORTAR-NOS IDEES.

Bbooster Week és un esdeveniment per a la selecció i la inversió de les millors empreses emergents (start-up) d’àmbit nacional. Se seleccionen entre 6 i 8 empreses emergents que durant cinc dies fan proves i tallers. L’últim dia es tria un guanyador que rep fins a 75.000 euros d’inversió, a més dels beneficis que suposa pertànyer a les acceleracions de Bbooster Ventures.

Visitar web

Comparteix idees, canvia el dia d’algú o el món. ideas4all és on qui necessiti solucions les pot trobar, buscar idees i divertir-se. Pots imaginar, inventar i crear. Recorda que les idees que no comparteixes s’obliden, aquí ho pots evitar. ideas4all és la comunitat creativa en línia per a les persones que tenen idees i per a les que busquen idees. A través de la nostra comunitat cada persona pot tenir un espai personal on compartir, guardar i organitzar les seves idees i alhora inspirar-se amb els milers d’idees que han compartit altres usuaris.

Visitar web

La comunitat europea de finançament per a empreses emergents. L’eina d’intel·ligència de negoci que connecta les empreses emergents amb els inversors. Uneix-t’hi. Startupxplore, la comunitat d’inversió en empreses emergents que connecta tots els actors de l’ecosistema start-up. La seva visió és tenir un espai on el procés d’aconseguir inversió per a empreses emergents sigui obert, ràpid i transparent. S’esforcen per crear la millor eina d’inversió en empreses emergents..

Visitar web

Customeer és una plataforma integral de màrqueting centrada en el client, que ha estat desenvolupada per BrainSINS i Referion, i en què totes dues empreses uneixen en una única solució totes les eines necessàries per augmentar les vendes, captar més clients, millorar la fidelització i optimitzar altres aspectes dels negocis en línia. Un dels grans problemes dels equips de màrqueting en l’àmbit digital és la necessitat de gestionar multitud d’eines i solucions de màrqueting per poder dur a terme una estratègia efectiva. La utilització de tots aquests serveis i eines té associada una important despesa i dedicació de recursos a diverses integracions tècniques, fet que col·lapsa els equips d’IT i obliga els equips de màrqueting a dedicar molt de temps a coordinar els diferents prestadors de serveis.

Visitar web
Departament d'Estudis de Planificación Jurídica