Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 900 500 170
  • @Sabadell_Help


FarmaRenting

 
Treballem en PRO de vostè .Banc Sabadell treballa en PRO dels col•lectius professional. Per això, manté acords de col·laboració amb col•legís i associacions professionals de tot Espanya per oferir-los, tant a ells com als seus membres, avantatges específics segons les seves necessitats.

 
 

SabadellProfesional 

Aquest servei s’instrumenta a través d’un contracte amb BanSabadell Renting pel qual aquesta companyia proporciona al client l’equip o equips escollits per ell, i es llogar durant un termini concertat, incloent-hi una sèrie de serveis (de manteniment, assessorament, assegurança, etc.) amb el pagament d’unes quotes fixes mensuals.

FarmaRenting
substitueix el concepte de propietat pel d’ús. Actualment, el rènting és un instrument molt utilitzat com a fórmula idònia perquè les empreses del sector sanitari, farmacèutic, de la salut i els professionals en general disposin d’equips constantment actualitzats, i es pot adquirir des d’una bàscula fins a un projecte clau en mà.