Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Ajuda personalitzada

Ajuda personalitzada

A Banca Privada estem a la seva disposició per atendre totes les consultes que tingui i ampliar qualsevol informació que necessiti.
 
Enviï'ns la seva sol·licitud directament des d'Internet i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible.

 
Si vol, també pot posar-se en contacte amb el nostre equip de Directors de Banca Privada trucant al número de telèfon següent:  963 085 000  

 • És una assegurança de vida-estalvi composta per diferents opcions d'inversió, entre les quals el client pot distrubuir la seva inversió d'acord amb els seus objectius de rendibilitat i el nivell de risc que està disposat a assumir. Pot realitzar traspassos entre elles quan ho desitgi i sense cap tipus de comissió per canvi d'opció d'inversió.

  Opcions d'inversió:

  • Ibersecurities BS Cartera 5 Valores Nacional

   Inverteix en cinc valors espanyols, primordialment de l'IBEX 35, amb gran potencial de revaloració a curt termini. Es complementa amb altres títols nacionals amb potencial de revaloració a mitjà termini o amb valors de Borses Europees.

  • Ibersecurities BS Cartera Alta Rentabilidad

   Inverteix en cinc valors de la borsa espanyola amb gran rendibilitat per dividend . Es complementa amb altres títols que també es consideren amb elevat potencial de retribució a l'accionista, aprofitant les oportunitats de mitjanes i petites empreses, o amb valors de Borses Europees.

  • Ibersecurities BS Cartera Modelo Nacional

   Inverteix en els millors valors de la Borsa Espanyola. Està formada per vint o vint-i-cinc valors, amb capacitat de revaloració a mitjà termini, aprofitant les oportunitats de mitjanes i petites empreses. El seu índex de referència és l'IBEX 35 i l'ha superat des del 26 de febrer de 1996. La posició invertida en renda variables és sempre del 100% de la cartera.