Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Préstec FLEXI Agro

Un préstec per al seu dia a dia, amb total flexibilitat de pagament

Préstec FlexiAgro

Amb el Préstec FLEXI Agro podrà avançar la PAC i altres ajudes, finançar la prima d’Agroseguro1 o simplement pagar les despeses de la seva campanya. D’aquesta manera, disposarà de liquiditat segons les seves necessitats i amb unes excel·lents condicions de finançament.

FLEXI Agro és una resposta àgil a totes les seves necessitats de finançament per impulsar el seu negoci, sigui agrari, pesquer o ramader.

 

Avantatges

Ventajas Préstamo FlexiAgro

S’adapta a les seves possibilitats de pagament, reals o estacionals.

Ventajas Préstamo FlexiAgro

Pot tornar el préstec en un termini màxim d’2 anys.

Ventajas Préstamo FlexiAgro

Amortització flexible: mensual, trimestral, semestral, anual, anticipada o a venciment.

Ventajas Préstamo FlexiAgro

Préstec amb excel·lents condicions de finançament.

Demanar cita

(1) Caser Mediterráneo Seguros Generales, S.A., amb NIF A58771247 i domicili a l’avinguda de Burgos, 109, 28050 Madrid, integrada a AGROSEGURO, Agrupación Española de Entidades Aseguradoras de los Seguros Agrarios Combinados, S.A., amb NIF A-28637304 i domicili al carrer Gobelas, 23, 28023 Madrid. Aquesta assegurança està subjecta als termes i les condicions contractats a la pòlissa i té com a intermediari BancSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell S.A., amb NIF A03424223 i domicili a l’avinguda Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant. Inscrita en el R. M. d’Alicant i en la DGSFP amb la clau OV-0004. Té concertada una assegurança de responsabilitat civil i disposa de la capacitat financera d’acord amb la Llei de mediació d’assegurances i reassegurances privades.

Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances en el web www.bancsabadell.com/bsmediacion.