Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Sabadell Sports & Entertainment

Sabadell Sports & Entertainment


De professional a professional

Sabadell Sports&Entertainment és un conjunt exclusiu de productes i serveis especialitzats, oferts d'una forma molt personalitzada, que Banc Sabadell ha desenvolupat per atendre les necessitats específiques de la gestió del patrimoni dels professionals d'elit de l'esport i l'espectacle.

De persona a persona
 

 • El seu gestor personal

  Tracte personal, eficàcia professional

  Les peculiaritats professionals dels clients de Sabadelll S&E, com vostè, fan necessària una oferta exclusiva i diferenciada de productes i serveis que s'adapten i que cobreixen el 100% de les seves necessitats personals i financeres.

  Sabadell S&E posa a la seva disposició un gestor personal especialitzat, que serà la seva persona de confiança i que estarà a la seva disposició adaptant-se sempre en temps i forma a les seves necessitats.

  D'una manera proactiva, crearà i gestionarà la seva cartera d'inversió estant en contínua comunicació amb vostè o els seus assessors amb total discreció i confidencialitat.
   

 • Planificació

  Fet a la seva mida

  El Financial Planningés l'instrument principal de Sabadell S&E.

  Ho vam utilitzar per realitzar una anàlisi global que comprèn tant l'entorn i les característiques de vostè i la seva professió com la planificació del seu patrimoni.

  És una autèntica programació, construïda a la seva mida, a base d'una combinació intel·ligent i flexible d'oportunitats segons les condicions i expectatives de cada moment del mercat.

  El Financial Planning analitza i revisa continuament aquelles variables que puguin afectar al seu patrimoni i s'adequa als canvis de tendències en els mercats financers i en la fiscalitat nacional i internacional, aprofitant oportunitats d'inversió.