Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Protecció Targetes

Màxima seguretat en totes les seves targetes de crèdit i dèbit

Amb el servei exclusiu gratuït Protecció Targetes disposarà del triple de seguretat en totes les seves targetes de crèdit i dèbit de Banc Sabadell.

 1. Servei d'alertes SMS en totes les operacions superiors a 150 euros fetes amb les seves targetes de crèdit o dèbit. Si rep un missatge d'una operació que vostè no ha fet, truqui immediatament al 963 085 000.
 2. En cas de robatori o pèrdua de les seves targetes li retornem l'import de les operacions fraudulentes fetes amb les targetes durant les 48 hores anteriors a la comunicació del fet. 
 3. Telèfon d'atenció permanent 24 hores: 900 712 356 per comunicar qualsevol incidència o anul·lar ràpidament les seves targetes en cas de pèrdua o robatori.

Com activo Protecció Targetes?

És molt senzill, només has d'accedir a la banca online i seguir els passos següents:
 1. Selecciona "Targetes" i en el menú "Més opcions" fes clic en "Seguretat" i després en "Servei d'alertes SMS".
 2. A continuació, dona d'alta les alertes següents:*
  • Retirada d'efectiu al caixer automàtic per imports a partir de 150 euros
  • Compra amb targeta per imports a partir de 150 euros

Si ho prefereixes, pots donar d'alta les alertes de seguretat des de la posició global dels teus comptes: "Veure totes les opcions" > "Correspondència i servei d'alertes SMS".

* Si tens activades les alertes de retirada d'efectiu al caixer i de compra amb targeta, ambdues alertes per a operacions a partir de 150 euros, ja gaudeixes del servei gratuït Protecció Targetes.

Si tens activat el servei d'alertes per imports inferiors a 150 euros, també gaudiràs del servei Protecció Targetes. Les alertes es facturaran segons les tarifes vigents de BS Mòbil.
 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès