Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Tecnologia avançada al servei de la seguretat de les seves targetes

Totes les targetes de dèbit i crèdit de Banc Sabadell incorporen un sistema de màxima seguretat gràcies a la tecnologia CHIP & PIN*.
La implantació del xip EMV suposa un assoliment important en la disminució del risc de frau, ja que aquest xip inclou un mètode avançat de validació del titular en les seves operacions que encripta les dades de la seva targeta en el dispositiu electrònic.

Així, en les seves compres en comerços físics, sols ha de teclejar el seu número d'identificació personal (PIN) quan utilitzi la targeta. Així doncs, la signatura ja no serà necessària quan utilitzi la targeta amb xip EMV.  
 

En els punts de pagament no atesos —autopistes, parquímetres i pàrquings—, no se sol·licita el PIN, i l'ús és igual que amb qualsevol altra targeta.
Així mateix, en les seves compres a Internet li recomanem que utilitzi el nostre sistema de Pagament Segur a Internet  .

Recordi que si vol canviar el seu PIN actual per un de diferent, pot fer-ho en qualsevol caixer automàtic del grup Banc Sabadell de manera fàcil i ràpida.            
          
* Quan utilitzi les nostres targetes, li aconsellem que tingui sempre en compte les nostres Recomanacions de seguretatRecomanacions de seguretat     
     Altres productes que poden ser del seu interès