Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 963 085 000
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Pagar les compres en menys d'un segon

Targetes Contactless

TarjetaContaclees

A Banc Sabadell simplifiquem els petits pagaments diaris dels nostres clients en els comerços de proximitat, amb l'adopció de la tecnologia contacless en les targetes.

Així, amb les targetes sense contacte aquestes transaccions són més còmodes, àgils i ràpides per a vostè.

Avantatges de les targetes Contactless

 • més rapidesa: perquè pot pagar les seves compres en menys d'un segon.
 • més versatilitat: les targetes Contactless poden utilitzar-se en qualsevol ocasió. Així, encara que el comerç no disposi d'un terminal contactless adaptat, la seva targeta pot operar com fins ara en qualsevol comerç o caixer.
 • més comoditat: li permet pagar les petites compres més habituals (el pa, el diari, un cafè, etc.) sense haver de portar efectiu o substituint les monedes.
 • més segura: cap persona manipula la seva targeta i vostè mai no la perd de vista.

Com comprar amb una targeta sense contacte

 1. El comerciant marca l'import de la seva compra en el terminal adaptat a contactless. L'import apareix en la pantalla.
 2. Vostè apropa la targeta a la pantalla del terminal i en només un segon es fa efectiu el pagament de la compra. En compres inferiors a 20 euros no és necessari teclejar el PIN. Si l'import és igual o superior a 20 euros, li demanarà el PIN.
 3. I adéu, perquè l'operació ja s'ha completat totalment. Així de ràpid i fàcil per a vostè.Altres productes que poden ser del seu interès