NOVEMBRE 2016
 
Professsional BS

Actualitat Econòmica & Profesional
El tancament de l'exercici 2016: encara és a temps de reduir la seva factura fiscal

Tenint en compte que s'acosta el tancament de l'exercici fiscal 2016, és molt important fer una projecció a desembre de 2016 per prendre les decisions que més convinguin a empreses i autònoms segons la seva situació, per a la qual cosa cal conèixer l'abast de les noves mesures fiscals que s'han aprovat per al 2016, així com les que el legislador té previst aprovar per al 2017 i que puguin repercutir en aquesta última part de l'any, i, en general, els avantatges que poden aportar a aquests col•lectius (...)

» Llegir més
Els incentius a la contractació indefinida d'un jove per part de microempreses i autònoms

Existeixen moltes modalitats de contractes indefinits. Hi ha un model general de contracte indefinit i, després, moltes clàusules específiques segons el col•lectiu a què s'adreci el contracte. Doncs bé, el "contracte indefinit d'un jove per part de microempreses i autònoms" es regeix per les normes dels contractes indefinits, però té, a més, algunes característiques especials. En concret, les empreses i els autònoms que contractin de manera indefinida, a temps complet o parcial, un jove desocupat (...)

» Llegir més

Els experts opinen.

Els riscos laborals entre els autònoms. Estan coberts?

Elisabet Vilà
Aquea Abogados


» Llegir més

Guies i ajudes
Bonificacions 2016 en les cotitzacions per a autònoms i pimes

El panorama de les bonificacions en la quota dels treballadors autònoms (RETA) va experimentant novetats importants. És el moment de recordar les bonificacions i les reduccions principals en la cotització al RETA vigents actualment per al 2016, com ara la tarifa plana o quota de 50 euros i les bonificacions generals aplicables a joves, autònoms col•laboradors, discapacitats, baixes per maternitat o paternitat, Ceuta i Melilla, venda ambulant i a domicili, pluriocupació, majors de 65, etc. (...)

» Llegir més
Ajudes, subvencions i finançament

1. Ajudes econòmiques d'acompanyament incloses en el programa de requalificació professional de les persones que esgotin la seva protecció per desocupació

DESCRIPCIÓ: Ajudes en el marc del programa de requalificació professional de les persones que esgotin la seva protecció per desocupació i s'adopten altres mesures urgents per a l'ocupació i la protecció social de les persones desocupades. (...)


» Llegir més

Col•lectius professionals
Sr. Antoni Daura

Entrevistem al senyor Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya


» Llegir més

Idees i consells per actuar De professió
Autònoms i pensions: un trencaclosques amb solució

Al voltant de dos milions d'espanyols estan inscrits en el règim especial de treballadors autònoms de la Seguretat Social. Es tracta d'un col•lectiu professional amb unes característiques particulars, a cavall entre les necessitats pròpies d'una pime i les d'un client particular.

» Llegir més
Un exemple de professionalitat. Inés Arteaga Artiz

Inés Arteaga Artiz.
Founder Organic Gourmet


» Llegir més

Respostes segures Agenda
1. IRPF/SOCIETATS. La societat civil dedicada a l'advocacia i l'administració de finques no és subjecte passiu de l'IS. L'entitat consultant (SC) és una societat civil que té per objecte exclusiu l'exercici d'activitats professionals d'advocacia i administració de finques. Es va (...)

» Llegir més


2. IRPF. Imputació temporal dels honoraris i les reduccions. Prestació de serveis per advocat-assessor fiscal. Advocat-assessor fiscal que, en l'exercici de la seva professió, intervé en uns procediments (referents a una transmissió d'accions per part d'un grup d'accionistes) que s'inicien el 1992 amb la comprovació inspectora (se subscriuen actes de disconformitat) i continuen una vegada superada la fase administrativa amb (...)

» Llegir més


3. IVA. Recuperació de l'IVA corresponent a les factures impagades a notaris. El consultant va cessar en la seva activitat professional de notari el 2015, per bé que encara té per cobrar un saldo deutor d'un client seu des de l'any 2000 (...)

» Llegir més
NOVEMBRE

Cloud Computing Expo Santa Clara 2016

SACO Sevilla 2016 fira internacional d'art contemporani

Fòrum Piscina Wellness Barcelona 2016

Fira de l'Stock Bilbao 2016 edició novembre

URBE 2016 València: Fira Immobiliària del Mediterrani

EXPOFIESTA 2016 Alacant: Fira nacional de festes populars

Pharma Expo Chicago 2016

WTM 2016 Londres, World Travel Market: Fira de Turisme a Londres, Anglaterra

WEB SUMMIT Lisboa 2016

Canadian Waste & Recycling Expo 2016 Toronto

» Llegir més
Editorial
Benvolgut senyor, Benvolguda senyora,

En la News d'aquest mes de novembre, l'última de l'any, quant a l'àmbit fiscal, i tenint en compte que s'acosta el tancament de l'exercici fiscal 2016, és molt important fer una projecció a desembre de 2016, que servirà de base per prendre les decisions que més convinguin a empreses i autònoms segons la seva situació, (...)


» Llegir més

Enredant
Xarxes socials i webs d'interès

» Llegir més



Per a desconectar
Lectura recomanada

¡TODOS A UNA!

Ets un bon líder? T'agradaria ser-ho? Creus que qualsevol persona podria arribar a ser-ho si s'ho proposa? Quines són (...)

» Llegir més

SMALL DATA

En un món obsessionat per crear noves tendències, el guru del comportament neurològic del consumidor Martin Lindstrom (...)

» Llegir més

NUEVAS TENDENCIAS EN LA DIRECCIÓN DE LA EMPRESA FAMILIAR

La gestió de l'empresa familiar portada a l'excel•lència. Les empreses familiars constitueixen la major part de les empreses (...)

» Llegir més


Resum de pel•lícula

EL PETIT PRÍNCEP

Una de les històries més entranyables de tots els temps. De la mà de Mark Osborne, el director nominat a l'Oscar® per Kung Fu (...)

» Llegir més

EL FARO DE LAS ORCAS

La Lola viatja amb el seu fill autista, Tristán, fins a la fi del món per trobar-se amb Beto, un guardafauna que té una relació (...)

» Llegir més

EL CIUDADANO ILUSTRE

En Daniel Mantovani és un escriptor argentí que viu a Europa des de fa més de tres dècades, consagrat (...)

» Llegir més

Trobi la seva oficina Accedeixi a BS Online Accedeixi a
Sabadell Móvil
Truqui'ns al
902 383 666
També a:
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell, S.A. Tots els drets reservats.


La seva adreça de correu electrònic està incorporada, juntament amb les seves dades personals, a un fitxer titularitat de Banco de Sabadell, S.A. (avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante) per prestar-li el servei gratuït a què vostè està subscrit. Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l′adreça de correu electrònic on vol rebre aquest tipus d′informació pot enviar una carta per correu postal o passar per qualsevol de les oficines de Banco de Sabadell, S.A. o enviar un missatge a l′adreça de la newsletter newscolectivos@bancsabadell.com.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.

Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com