Xarxes socials i webs d’interès

Enredant

A FI D’EXEMPLIFICAR LA REPERCUSSIÓ DEL WEB 2.0 EN EL MÓN PROFESSIONAL I EMPRESARIAL, EXPOSEM ALGUNS DELS RECURSOS MÉS INTERESSANTS QUE EN AQUEST ÀMBIT PODEM TROBAR PER LA XARXA. ES TRACTA DE RECURSOS DE GRAN UTILITAT QUE ENS PODEN AJUDAR EN EL NOSTRE DIA A DIA O EN ELS QUALS PODEM TROBAR PUNTS COMUNS QUE ENS PODEN SERVIR DE GUIA I APORTAR-NOS IDEES.

L’empresa especialitzada en el desenvolupament de sistemes de cultiu domèstics Niwa aposta per la producció de productes naturals. Aquest equip establert entre Chicago i Almeria ha venut més de 750 sistemes de cultiu a 47 països abans, fins i tot, de començar-ne la producció en sèrie, la qual cosa ha suposat una magnifica prova de demanda del producte. L’èxit de Niwa es basa en el seu sistema d’intel·ligència artificial al núvol, que s’encarrega d’analitzar el cultiu i ajustar-ne automàticament els paràmetres, ja que està connectat al minihivernacle Niwa One a través d’Internet. D’aquesta manera l’usuari simplement ha de seleccionar què és el que vol conrear des de l’app de Niwa i deixar que el sistema s’encarregui de crear l’entorn perfecte per al seu cultiu a casa.

Visitar web

Chopit és una empresa emergent fundada pels emprenedors Xavi Comas i Alfredo Iglesias, per desenvolupar una app que ajudés el comerç local a estar en contacte amb els clients finals. Des del mes de setembre passat que va començar a operar a Barcelona ha aconseguit que prop de 500 botigues publiquin més de 5.000 ofertes en sectors com: moda, llar, decoració, electrònica, esports, joieria o mascotes.

Visitar web

RocketROI es dedica a desenvolupar tecnologies d’optimització de campanyes publicitàries a Google, Microsoft Bing i Amazon Ads. RocketROI ha estat premiada amb el segell d’excel·lència de la Comissió Europea i ha estat el principal representant d’Espanya als Google Awards EMEA 2016. Per a això han desenvolupat una tecnologia d’intel·ligència artificial potenciada per machine learning i big data. Actualment, més de 2.000 anunciants i agències d’arreu del món fan servir RocketROI per optimitzar les seves inversions publicitàries de manera fàcil, econòmica, rendible i escalable, i mantenir una fidelització natural de clients del 95%.

Visitar web

LANZADERA és un projecte de capital totalment privat impulsat per Juan Roig. La seva iniciativa neix per ajudar líders emprenedors a crear empreses eficients que aportin valor i implantin un model empresarial sòlid, basat en el treball productiu, l’esforç i el lideratge. Dóna suport a emprenedors per crear empreses d’èxit i sostenibles en el temps. Estableix un programa personalitzat ajustat a les necessitats de cadascun dels projectes, basat en l’experiència d’un model d’èxit empresarial contrastat.

Visitar web
Departament d'Estudis de Planificación Jurídica