Xarxes socials i webs d’interès

Enredant

A FI D’EXEMPLIFICAR LA REPERCUSSIÓ DEL WEB 2.0 EN EL MÓN PROFESSIONAL I EMPRESARIAL, EXPOSEM ALGUNS DELS RECURSOS MÉS INTERESSANTS QUE EN AQUEST ÀMBIT PODEM TROBAR PER LA XARXA. ES TRACTA DE RECURSOS DE GRAN UTILITAT QUE ENS PODEN AJUDAR EN EL NOSTRE DIA A DIA O EN ELS QUALS PODEM TROBAR PUNTS COMUNS QUE ENS PODEN SERVIR DE GUIA I APORTAR-NOS IDEES.

La Casa de la Aldea és un ecommerce gourmet per als amants de l’alimentació sana i sostenible, que permet portar el luxe alimentari de l’Aldea a qualsevol racó d’Espanya. De l’Aldea a casa teva en menys de 24 hores i a la carta.

Visitar web

Botslovers fa servir tecnologia especialitzada en el disseny, la creació i l’entrenament d’assistents virtuals (chatbots). Aquests assistents amb intel·ligència artificial t’ajuden a aprofitar aquesta realitat al teu favor. Potència la teva marca on hi hagi els teus usuaris. Converteix seguidors en clients reals, comença ARA.

Visitar web

Els teus ulls a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Coneix l’estat d’un producte o d’una propietat a distància i sense que t’hagis de desplaçar. Amb Visualeo podràs recollir informació a distància de manera visual i verificada en només 4 passos: activació del servei, geolocalització de la xarxa de verificadors de Visualeo, realització de la tasca i generació i enviament automàtic de l’informe en temps real.

Visitar web

Ticketea és un web espanyol que ajuda a descobrir esdeveniments i comprar entrades fàcilment d’una varietat d’experiències en viu, inclosos festivals, concerts i espectacles d’arts escèniques. Una solució tecnològica que simplifica la manera en què s’organitzen i es gestionen els esdeveniments en línia i es venen entrades.

Visitar web

Dades potents, decisions òptimes. Geoblink és la solució de location intelligence especialitzada en retail, real estate i FMCG. Geoblink et permet accedir instantàniament a tota mena de fonts de dades i anàlisis exclusives que et permetran prendre decisions en qüestió de segons. Una eina elaborada conjuntament amb els clients per satisfer al 100% les seves necessitats de negoci.

Visitar web
Departament d'Estudis de Planificación Jurídica