Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Xec de vacances francès

Els xecs que emet l'Agència Nacional de Xecs de Vacances francesa ja s'han convertit en la primera forma de finançament de viatges dels francesos. Amb el servei de gestió de Banc Sabadell per cobrar aquests xecs, el seu negoci entrarà a formar part d'una xarxa amb més de 9 milions de clients i més de 170.000 establiments adherits arreu d'Europa.

En què consisteix:

  • Són cupons protegits i prepagats per uns imports de 10 i 20 euros.
  • Són distribuïts pels comitès d'empresa, els empresaris o l'Administració Pública als seus treballadors, com a retribució en espècie.
  • Es poden utilitzar en un gran nombre d'establiments turístics: allotjaments i estades, transport, restauració, cultura, museus, etc.

Avantatges del xec de vacances francès

  • Servei pioner a Espanya amb el qual el seu negoci turístic podrà oferir un servei diferencial i rendible.
  • Cobri en línia els xecs de vacances: cobrament garantit per a vostè i comoditat per als seus clients.
    • En ser cupons prepagats, no hi ha risc d'impagament.
    • Són cupons protegits, dissenyats juntament amb la Banque de France per tal que no es puguin falsificar.
  • Publicitat gratuïta del seu negoci hoteler en la guia del xec de vacances francès: Guide des vacances, des loisirs, et du sport.

Com funciona

Per acceptar aquests xecs en el seu negoci hoteler, només s'ha d'associar de manera gratuïta a l'Agència Nacional de Xecs de Vacances francesa emplenant un senzill formulari del web a http://bit.ly/28JqUci o trucant al 0 825 844 344 (0,15 euros TTC/min).

Com es cobra

El client del seu establiment li entregarà el xec com a pagament. Cal col·locar el segell de l'establiment en l'espai previst i enviar-lo a l'ANCV (recordi retallar la part superior dels talons com a resguard). El pagament es fa per part de l'ANCV com a màxim al cap de 21 dies després d'haver rebut la remesa en un compte domiciliat a França.

Xec de vacances francès

Vull que m'ho expliquin tot en persona

Rebrà una orientació personalitzada amb un gestor que l'ajudarà a trobar la millor solució per a vostè amb les millors condicions.