Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Xecs i pagarés

Xecs i pagarés

Aquest servei permet l'emissió de xecs i pagarés mitjançant l'enviament de fitxers amb la relació dels pagaments a realitzar a través de  BS Online Empresa.

L'estructura del fitxer que s'envia està regulada per la  Norma Emissió de xecs i pagarés  de Banc Sabadell .("Normes de fitxers emesos per clients - gestió de pagaments")

 

 

Modalitats


Pot escollir la modalitat que més s'ajusti a les seves necessitats:

Formulari a BS  Online:

Pot gestionar els pagaments que fa als seus proveïdors i confeccionar i enviar pagarés personalitzats , permetent-li un important estalvi de costos administratius , directament des de la seva empresa, a través de BS Online Empresa.


Aplicació descarregable:

Opcionalment, disposa d'una aplicació ("BS Online - Gestió de fitxers") que facilita la gestió al permetre-li mantenir en el seu ordinador una base de dades amb els proveïdors habituals, i ordenar des de l'empresa el pagament a aquests proveïdors mitjançant l'enviament de xecs bancaris nominals, barrats i no endossables, que ofereixen al beneficiari la màxima garantia de cobrament.

  • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

    Correo electronico Contacti'ns

    Enviar un

    correu electrònic


    Altres productes que poden ser del seu interès