Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Li pot interessar...
Calculi el seu IBAN

Calculi el seu IBAN de manera immediata 

 

Gestió de cobraments

La nostra gamma de productes s’adapta a la seva política de cobraments establerta, de manera que cobreix totes les possibilitats que pugui necesitar.

Càrrecs directes SEPA

Els càrrecs directes SEPA, esquema bàsic (CORE) i esquema empresarial (B2B), ofereixen a les empreses un sistema de cobrament i pagament exactament igual en els 28 estats de la UE, més Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa, Mònaco i San Marino. La modalitat empresarial permet, a més a més, reduir d’una manera significativa els terminis de devolució.

Més informació

Descompte comercial

Avançament de l'import dels seus crèdits comercials no vençuts.

Més informació

Facturatge

Cessió dels drets de cobrament de les seves factures, de manera que el banc en gestiona el cobrament. N’hi ha diverses modalitats, que poden incloure la cobertura del risc d’insolvència del deutor i la possibilitat de finançar anticipant l’import de la factura, amb o sense recurs.

La diferència entre el facturatge sense i amb recurs rau en el fet que el facturatge sense recurs ofereix la cobertura del risc d’insolvència dels deutors, mentre que el facturatge amb recurs no ofereix aquest servei.

Més informació

Remeses de xecs

Servei que permet l’ingrés de xecs i pagarés sense desplaçar-se a l’oficina bancària.

Més informació

Credinstant

Finançament immediat per als clients del seu comerç, amb total flexibilitat i senzillesa.

Més informació

Continua sense haver pres una decisió?


  Potser està buscant...