Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Li pot interessar...

Valors

L'ajudem a triar les companyies més interessants

Fondos de Inversión

La pertinença a un sector determinat, la diferència de capitalització borsària entre diferents empreses, l'exposició o no a mercats internacionals que impliquin operacions en diferents divises, entre molts altres factors, podran tenir un impacte decisiu en l'evolució de les cotitzacions.

A Banc Sabadell comptem amb un grup d'excel·lents professionals amb una dilatada experiència en anàlisi de companyies que l'ofereixen, en tot moment, informació detallada sobre les previsions d'evolució de les diferents categories de valors.

Estem encantats d'assessorar-lo sobre els valors que encaixaran en la seva cartera d'acord als seus requeriments i especificacions.

El convidem també a visitar BS Markets, el web borsari de Banc Sabadell, en el que pot consultar les cotitzacions actuals d'índexs i valors nacionals i internacionals.

La pertenencia a un sector determinado, la diferencia de capitalización bursátil entre diferentes empresas, la exposición o no a mercados internacionales que impliquen operaciones en diferentes divisas, entre otros muchos factores, podrán tener un impacto decisivo en la evolución de las cotizaciones.

  • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

    Correo electronico Contacti'ns

    Enviar un

    correu electrònic


    Altres productes que poden ser del seu interès