Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


RC BStartup

RC BStartup
Busca protecció per a la seva startup?

Ara, per tan sols 199 € l'any, pot tenir en una única assegurança una àmplia cobertura en cas de danys a tercers derivats de l'activitat de la seva empresa. Amb RC BStartup*, descobreixi la tranquil·litat de tenir la seva startup protegida per una assegurança pensada especialment per cobrir les principals necessitats d’empreses innovadores i tecnològiques.

Avantatges de l’assegurança RC BStartup

Què inclou aquesta assegurança?

Vull que m’ho expliquin tot en persona.

Rebrà una orientació personalitzada guiat per un gestor que l’ajudarà a trobar un finançament amb unes bones condicions.

* Producte destinat a startups i companyies innovadores de base tecnològica amb un màxim de 5 anys d’antiguitat. Les condicions es mantindran els 3 primers anys des de la contractació de la pòlissa (mentre la companyia no superi els 5 anys d’antiguitat).

Assegurança amb la intermediació de BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., NIF A-03424223, amb domicili a l’av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el R. M. d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP amb clau núm. OV-0004. Actua per a AXA Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros, i té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha signat un contracte d’agència d’assegurances a la web www.bancsabadell.com/bsmediacion.

RC BStartup és una assegurança d’AXA Seguros Generales, S.A. de Seguros y Reaseguros. Inscrita en el Registre Mercantil de Balears, foli 63, tom 2325, full PM-61041, inscripció 2a, CIF A-60917978, i en el Registre de la DGSFP amb clau núm. C-0723.

  • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

    Correo electronico Contacti'ns

    Enviar un

    correu electrònic


    Altres productes que poden ser del seu interès