Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...


L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...

ICO Exportadors 2020

Banc Sabadell  ha subscrit la línia ICO Exportadors a curt termini, amb la finalitat d’aportar liquiditat a autònoms o empreses espanyoles per mitjà de l’avançament de factures derivades de la seva activitat exportadora, o amb l’objectiu de cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte d’exportació (prefinançament).

 • Característiques

  Beneficiaris:

  • Avançament de factures: autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que emetin factures derivades de la venda en ferm de béns i serveis realitzada a un deutor ubicat fora del territori nacional.

  • Prefinançament: autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que comptin amb un document acreditatiu acordat amb una empresa amb domicili social fora d’Espanya mitjançant el qual l’empresa compradora es compromet a adquirir béns o a sol·licitar la prestació de serveis a l’empresa amb domicili social a Espanya, independentment de la denominació i forma que es doni a aquest document.


  Conceptes finançables:

  • Avançament de factures: factures derivades de l’activitat exportadora (deutor estranger sense limitació per país deutor), amb una data de venciment no superior a 180 dies des de la data de l’avançament de la factura.

  • Prefinançament: necessitats de liquiditat de l’empresa per cobrir els costos de producció i elaboració del bé objecte d’exportació.  Més informació

   

  Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès