Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Li pot interessar...

Societats de Garantia Recíproca

Societats de garantia recíproca

Les Societats de Garantia Recíproca (SGR) són una eina molt útil que permet els autònoms, les petites i mitjanes empreses obtenir finançament adequat en funció de les necessitats.

Com ho fan? Avalant l'empresa o el negoci i comptant amb convenis específics, a més d'una regulació estricta que en supervisa l'activitat.

SGR estatal per a l'activitat empresarial

CREA

Especialment dissenyada per al sector audiovisual, cultural, de lleure i esportiu. Descobreix una línia de finançament adaptada a tu i avalada per la SGR.

M’interessa

SAECA

Pensada per al sector agrari i per a les activitats de creació, conservació o millora de la riquesa forestal, agrícola, ramadera o pesquera, així com del medi rural.

Més informació

Pla de suport a l’emprenedoria industrial

Ideat per a PIMES industrials i per al finançament de les inversions amb garantia SGR.

Saber-ne més

SGR autonòmiques per a l'activitat empresarial

Si vols saber quines són les Societats de Garantia Recíproca vigents a la teva comunitat autònoma, visita l'oficina més propera i t'ajudarem.

Cita gestor

Tens dubtes?

Som aquí per resoldre’ls. Demana cita en menys d'un minut i un gestor estudiarà les necessitats de la teva empresa per oferir-te la solució que millor s'adapti a les teves necessitats.

Més informació