img
Setembre 2020
EDITORIAL
“Ajudant els nostres clients a afrontar el creixement i la normalitat”
fotografia Charo Fernández

 

Charo Fernández Álvarez
Directora Col·lectius Professionals
Llegir editorial
ACTUALITAT ECONÒMICA & PROFESSIONAL
Principals mesures fiscals aprovades per fer front a la COVID-19
A conseqüència de l'estat d'alarma declarat pel Govern per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, s'han anat aprovant una sèrie de mesures fiscals, que tractarem de resumir en aquest article, analitzant aquelles que tenen una vigència actual, com les exempcions en AJD per a les escriptures de formalització de (...)
Llegir més

 

 
Implicacions laborals del teletreball per a empreses i autònoms
El teletreball o treball a distància, marginal en el panorama laboral espanyol fins a la irrupció del coronavirus COVID-19, ha permès que centenars de milers d'empreses i milions d'assalariats i treballadors autònoms mantinguin vives les seves activitats. Però quines regles regeixen en aquesta matèria? Quines novetats s'inclouen en la pròxima Llei del (...)
Llegir més
COL•LECTIUS PROFESSIONALS
 
Victoria Ortega
Victoria Ortega

 

Entrevistem a Victoria Ortega, presidenta d'Unión Profesional.
Llegir més

 

Línies ICF
Més informació
GUIES I AJUDES
Les claus de la pròrroga dels ERTO per força major i de la prestació per cessament d'activitat dels autònoms fins al 30 de setembre de 2020
Al BOE del 27 de juny 2020 s'ha publicat el Reial decret llei 24/2020, de 26 de juny, de mesures socials de reactivació de l'ocupació i protecció del treball autònom i de competitivitat del sector industrial, que amplia l'àmbit temporal dels ERTO per força major fins al 30 de setembre i introdueix altres novetats, com l'establiment de determinades prohibicions als ERTO, l'aplicació de l'exoneració de les cotitzacions als ERTO per causes econòmiques, tècniques, organitzatives i productives o l'extensió de la mal anomenada “prohibició d'acomiadar” o novetats en el cessament d'activitat extraordinari per a autònoms. (...)
Llegir més
img

 

PSD2
La seguretat del seu e-Commerce és una prioritat per a nosaltres
Més informació
IDEES I CONSELLS PER ACTUAR
La temptació i els riscos de vendre “falses” expectatives
En la qualitat del servei o, almenys, en la percepció del que el client creu que aquest ha de ser, l’incompliment d’una promesa té un paper molt important. Fer-la verbalment sempre és fàcil, la part dolenta és quan s’incompleix, ja que això comporta una pèrdua de confiança. (...)
Llegir més

 

RESPOSTES SEGURES
1. IVA. No estaran subjectes a l'IVA els autoconsums derivats de la condonació de la renda d'un local de negocis durant l'estat d'alarma
Llegir més
2. IRPF/IVA. Deduïbilitat de les factures per millores realitzades en un habitatge encara en construcció amb la finalitat d'instal·lar un despatx professional
Llegir més
3. IRPF. Enginyer. Despeses de formació. Màster. Activitat econòmica
Llegir més
 
PROFESSIONAL Informa
img
Registreu-vos per rebre-la de manera gratuïta
Registrar-se
img
Trobi la seva oficina

 

img
Accedeixi a BS Online

 

img
Accedeixi a l'app Banco Sabadell

 

img
Truqui'ns al
900 500 170
També a:
Facebook Twitter YouTube Blog Flickr
Banco de Sabadell, S.A. o els proveïdors de notícies i/o informacions no garanteixen la utilitat, obtenció de resultats o infal·libilitat dels continguts facilitats a través d′aquesta newsletter, que en tot cas ho són amb caràcter orientatiu i informatiu. El contingut d′aquest document es basa en informació que ha estat obtinguda de fonts estimades com a fidedignes, però no es concedeix cap mena de garantia per part del banc sobre la seva exactitud, integritat o correcció.

Qualssevol opinions, mesures o actuacions d′inversió o de qualsevol altre tipus que siguin adoptades per l′usuari, ho seran pel seu exclusiu compte i risc. Aquesta newsletter ha estat elaborada pel Departament d′Estudis de Planificació Jurídica www.planificacion-juridica.com © Banco de Sabadell S.A. Tots els drets reservats.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Responsable: Banc de Sabadell, SA amb domicili social: av. Òscar Esplà, núm. 37, 03007 Alacant. Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: DataProtectionOfficer@bancsabadell.com.

Finalitat i legitimació: l'enviament de la revista periòdica gratuïta, sobre la base del consentiment de l'afectat, que inclou comunicacions comercials de l'oferta de productes i serveis comercialitzats pel Banc i el seu grup d'empreses -la relació de societats es publica a: www.bancsabadell.com/empreses_del_grup.

Destinataris: no es cediran dades a tercers excepte obligació legal o en el cas que hagi atorgat el seu consentiment específic.

Procedència de les dades: l’afectat, o el Col·legi o Associació Professional.

Drets: l'afectat podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar a qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, i exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional consultable a “Annex informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal”, a través del seu domicili social o oficines o a través de l'adreça de correu electrònic: Ejercicioderechosprotecdatos@bancsabadell.com

Informació addicional: pot obtenir informació addicional en el “Annex informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal” publicat al web del banc (www.bancsabadell.com, apartat “Informació a clients”) o fent una sol·licitud en qualsevol oficina.
Si no vol rebre més informació comercial per correu electrònic, faci clic aquí.
Adreça de correu electrònic: newscolectivos@bancsabadell.com