Si desitja rebre aquesta news, li agrairíem que complimentés aquest formulari.

(*) Camps obligatoris
Treballa: Sector:
Sóc client de:
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS:

Responsable: Banc de Sabadell, SA amb domicili social: av. Òscar Esplà, núm. 37, 03007 Alacant. Dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades: DataProtectionOfficer@bancsabadell.com.

Finalitats i legitimació: El Banc tractarà, sobre la base de la sol·licitud de registre, les dades personals facilitades amb la finalitat de remetre la revista electrònica dirigida a professionals, amb notícies i informació que pugui ser-li d'interès, incloses comunicacions comercials i l'oferta i promoció de béns i serveis comercialitzats pel Banc i el seu grup d'empreses -la relació de societats es publica en: www.bancsabadell.com/empreses_del_grup.

Destinataris: no es cediran dades a tercers excepte obligació legal o en el cas que hagi atorgat el seu consentiment específic.

Procedència de les dades: l’afectat, o el Col·legi o Associació Professional.

Drets: l'afectat podrà, en els termes establerts en la normativa sobre protecció de dades, revocar a qualsevol moment l'autorització concedida per al tractament de les dades personals, i exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional consultable a “Annex informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal”, a través del seu domicili social o oficines o a través de l'adreça de correu electrònic: Ejercicioderechosprotecdatos@bancsabadell.com

Informació addicional: pot obtenir informació addicional en el “Annex informació detallada sobre protecció de dades de caràcter personal” publicat al web del banc (www.bancsabadell.com, apartat “Informació a clients”) o fent una sol·licitud en qualsevol oficina..