Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Prevenció de la Grip A (H1N1).

20 d’octubre 2009

Seguint els protocols d’actuació promoguts per l’Organització Mundial de la Salut i el Ministeri de Sanitat i Política Social, li recomanem que adopti les màximes precaucions per evitar el contagi i la proliferació de la Grip A. 

Per això, li suggerim l’ús dels nostres serveis de Banca a Distància com a alternativa a l’operativa presencial a les oficines, amb la finalitat de reduir al mínim indispensable els seus desplaçaments a llocs concorreguts i els contactes personals, ja que tots dos estan considerats factors de risc. 

Els nostres serveis de banca a distància li ofereix diversos canals, segons li convingui, per operar amb els seus comptes i cobreix perfectament totes les seves necessitats financeres.  

Pot escollir operar amb:


 

BS Online 
BS Online
Som a només un clic de distància. I completament gratis. Gràcies al servei BS Online, i des de qualsevol ordinador, podrà consultar els moviments dels seus comptes i de les seves targetes i saber el detall de saldos dels seus productes d’estalvi i dels seus crèdits. I també fer transferències a altres comptes i canviar la modalitat de pagament de les seves targetes de crèdit, entre moltes altres operacions.
BS Mòbil
Movil
Gràcies al servei BS Mòbil, vostè no haurà de fer res per saber l’estat dels seus comptes. Nosaltres ens encarregarem d’informar-lo. Vostè rebrà un SMS al seu telèfon mòbil quan es produeixin aquells avisos que hagi activat: targetes, comptes o avisos de seguretat.
Instant Broker
Instant Broker
Instant Broker és un innovador sistema que li permetrà accedir als seus comptes de valors, fer tot tipus de consultes borsàries i rebre gràfics o notícies via RSS en la pantalla del seu telèfon mòbil, iPhone i BlackBerry.
Serveis WAP
WAP
Amb BS Online i amb el servei WAP (Wireless Aplication Protocol), vostè pot fer aquelles operacions més habituals amb el banc a través del seu telèfon mòbil: consulta de saldos i moviments, traspassos, estat de les seves targetes de crèdit, etc.
Caixers automàtics
Cajeros
SabadellAtlántico posa a disposició seva els més de 32.000 caixers de la xarxa ServiRed. Amb ells podrà realitzar les seves disposicions d’efectiu, consultar els moviments dels seus comptes o fer recàrregues a telèfons mòbils.
Targetes de dèbit i crèdit
Tarjetas
Faci-les servir sempre que vulgui com a mitjans de pagament per evitar la manipulació d’efectiu, i amb la tranquil•litat de disposar del servei gratuït BS Protecció Targetes, que l’avisa de les seves operacions i en cobreix la pèrdua o robatori.