Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Nova pàgina de benvinguda a BS Online

28 de juliol 2009

A la nova pàgina de benvinguda a BS Online, ara podrà veure de manera més clara, les seves:


• DADES PERSONALS

Li presentem les seves dades personals (de manera incompleta, per mantenir la seva confidencialitat i un alt nivell de seguretat) i l’accés a la pàgina per poder modificar-les i actualitzar-les tants cops com calgui.

Per què es important mantenir les dades personals actualitzades?
Perquè així li podrem enviar comunicacions puntuals sobre ofertes i novetats i se n’assabentarà abans que ningú, sigui on sigui.


• MISSATGES

Li fem saber que té missatges que li haguem enviat i que encara no ha llegit.

Què són aquests missatges?
Són missatges exclusius per a vostè que li enviem per oferir-li productes i serveis en les millors condicions, que tenen un període de vigència determinat i que estem segurs que li seran interessants.


• MÒDULS PUBLICITARIS PERSONALITZATS

Entre la nostra oferta variada hem escollit productes i serveis personalitzats per vostè en els mòduls publicitaris de peu de pàgina.

Què són els mòduls publicitaris personalitzats?
No són una publicitat més. És el mitjà de comunicació animat que hem triat per ensenyar-li promocions de serveis i productes en la mateixa línia de confiança dels que ja ens té contractats i són personalitzats perquè responen a aquest coneixement mutu i perquè són diferents dels que podem ensenyar a altres clients.Amb aquest nou disseny de la pàgina de benvinguda al servei BS Online pretenem ser més a prop seu i fer que es senti més còmode en formar part d’una entitat que es preocupa per oferir-li el tracte personal que vostè es mereix. Identifiquis i comprovi-ho ara