Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Nou Cercador

22 de setembre 2009

Provi-ho ara i comprovi-ho a l’instant.

Cercador


Google Search Appliance (GSA) al portal SabadellAtlántico: informació a l´instant.

A la recent incorporació de l’assistent virtual, ara s’hi ha afegit la integració de la tecnologia d’indexació i cerca de Google, que ajudarà a reforçar l’estratègia de millora del servei per als nostres clients i usuaris internautes. Aquesta tecnologia de Google busca i indexa els continguts dels portals web de la mateixa manera que ho fa el famós cercador universal. L’accés es fa des de la part dreta de la capçalera, punt de fàcil accés des de tot el portal.

En moments en què cada cop són més evidents les necessitats de disposar d’informació a l’instant, la potència i facilitat d’ús que ofereix aquest cercador li permetrà accedir a qualsevol informació dels nostres serveis i productes amb respostes de total confiança.

I per completar la qualitat de la resposta, sempre que l’assistent virtual disposi d’informació relacionada, la hi presentarem simultàniament perquè en pugui disposar sense necessitat de canviar de pantalla.