Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Corporatiu
OficinesAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció en línia - Xat
  • @BancoSabadell


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Pagant amb les seves targetes de crèdit vostè decideix com pagar les compres.

Les targetes de crèdit de Banc Sabadell li permeten modificar fàcilment i en qualsevol moment la modalitat de pagament, i adequar-la a les seves necessitats financeres actuals.

Maneres de pagament

Pot sol·licitar-ho a la seva oficina o trucant directament al 902 323 000. Si ho prefereix, també pot sol·licitar-ho directament mitjançant els nostres serveis de banca a distància BS Online i BS Móvil.


Pagar a poc a poc: pot dividir les compres de 3 a 24 mesos.

Si necessita finançar una compra superior sense que afecti la resta de càrrecs de la seva targeta, pot sol·licitar el pagament fraccionat dividint l'import de la compra de 3 a 24 quotes mensuals. Així, una despesa inesperada mai no suposarà un problema per a la seva economia personal.

Pagar a terminis: pot pagar un % o una quantitat fixa al mes.

Ajorni còmodament els pagaments de les seves compres i conegui sempre l'import a pagar amb el nostre sistema de pagament ajornat amb tarifa plana.

Triï entre:
  • Una quantitat fixa cada mes.
  • Un percentatge del deute cada mes.

La quantitat mínima és un 3% de l'import pendent de pagament, i no pot ser inferior a 30 euros.

Pagar en un altre moment.

Canviï la manera de pagament de la seva targeta quan li interessi. Inclús si ja li han carregat en el compte la liquidació mensual, pot retrocedir còmodament els seus pagaments.

El nostre servei de reliquidació li permet ajornar el deute de la seva última liquidació amb les mateixes condicions de pagament ajornat.

Traspassar el límit disponible de la targeta al seu compte amb Instant Cash.

Si li interessa disposar totalment o parcialment del límit de crèdit de la seva targeta en el seu compte, amb Instant Cash podrà traspassar-lo fàcilment i d'immediat.
La part del límit de crèdit traspassat al seu compte podrà pagar-la, si ho necessita, utilitzant el pagament ajornat i fraccionat.


Altres productes que poden ser del seu interès