Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Kelvin Retail

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Eines Open Source

Aprenda más

Banc Sabadell ha desenvolupat un conjunt de mòduls que permeten als comerços usuaris dels principals gestors de continguts web open source per a e-commerce integrar d’una manera ràpida i senzilla el seu TPV Virtual de Banc Sabadell per acceptar pagaments amb targetes.

Les transaccions que suporten els mòduls són les habituals per a e-commerce (pagaments, devolucions, autenticacions dels titulars, preautoritzacions…), a més dels innovadors serveis de pagaments exprés i pagaments de subscripcions, en què els seus clients habituals no necessitaran introduir les dades de la seva targeta en cada nova compra. Addicionalment, també s’inclou una eina d’administració per consultar i gestionar les operacions efectuades.

Prestashop
Magento
Wordpress
Woocommerce
OsCommerce
Zencart
Opencart
Wordpress
E-Commerce
Virtuemart
(Joomla)


Per poder disposar, de manera gratuïta, del mòdul open source per a TPV Virtual en el mateix gestor de continguts del seu web, li preguem que el sol·liciti en el servei gratuït de suport a la instal·lació del TPV Virtual.