Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda

Kelvin Retail

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció online - xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Guia del producte

Descargar TPVs Virtual
 

Compromís Empreses

Eines Open Source

Aprenda más

Banc Sabadell ha desenvolupat un conjunt de mòduls que permeten als comerços usuaris dels principals gestors de continguts web open source per a e-commerce integrar d’una manera ràpida i senzilla el seu TPV Virtual de Banc Sabadell per acceptar pagaments amb targetes.

Les transaccions que suporten els mòduls són les habituals per a e-commerce (pagaments, devolucions, autenticacions dels titulars, preautoritzacions…), a més dels innovadors serveis de pagaments exprés i pagaments de subscripcions, en què els seus clients habituals no necessitaran introduir les dades de la seva targeta en cada nova compra. Addicionalment, també s’inclou una eina d’administració per consultar i gestionar les operacions efectuades.

Click&Sell - Soluciones e-commerce

Per poder disposar, de manera gratuïta, del mòdul open source per a TPV Virtual en el mateix gestor de continguts del seu web, li preguem que el sol•liciti en el servei gratuït de suport a la instal•lació del TPV Virtual.