Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Indicador de risc aplicable a tots els comptes corrents.

L'ajudem?
  • Consulti el nostre assistent virtual.
  • Truqui al número
    902 107 548

  • Atenció en línia - Xat

Compte Expansió Premium

El compte sense comissions per als que volen més

Indicador de risc aplicable al Compte Expansió Premium
1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco de Sabadell, S.A. està adherit al Fons Espanyol de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit. La quantitat màxima garantida actualment pel fons esmentat és de 100.000 € per dipositant.
cuenta_expansion

Si no vols pagar comissions aquest és el teu compte. Perquè sempre has sabut triar el millor.

No deixis escapar aquestes condicions prèmium:

Et donem més.
Targetes de crèdit OR i dèbit OR, de franc. Sense comissió d'emissió i manteniment.
Ens adaptem a tu.
Perquè flexibilitzem els requisits a fi que tu també siguis prèmium.
Contractar
 
Aquests són els motius pels quals no deixaràs escapar el Compte Expansió Premium:
0 comissions
Ni d'administració ni de manteniment de compte. Rendibilitat 0% TAE.
Consultar document informatiu de les comissions
Targetes OR de franc
Tant la de dèbit com la de crèdit. Sense comissió d'emissió i manteniment. Amb el Servei Protecció Targetes inclòs i responsabilitat limitada per robatori o extraviament.
Amb una Línia Expansió1
De fins a 5.000 €. Uns diners extra que pots utilitzar totalment o parcialment i que pots tenir al teu compte de manera immediata. Sense paperassa i sense comissions d'obertura ni estudi.
Què necessites per fer-te del Compte Expansió Premium?
Només dues coses:
servicios_digitales
Tenir domiciliats una nòmina, pensió o ingrés regular d'un import mínim de 700 €.
Tenir contractat un d'aquests productes a Banc Sabadell:
  •  Una assegurança.2 La que tu vulguis i la que s'adapti més bé a les teves necessitats.
  •  Un contracte d'Autorènting. Perquè estrenis cotxe nou amb tot inclòs.
  •  Un pla de pensions, un fons d'inversió o un compte de valors amb un saldo superior a 10.000 €.
.

Si aquestes condicions no et van bé, hi ha altres opcions:

Mantenir un patrimoni global a Banc Sabadell superior a 75.000 €.3.

Ser titular de 10.000 accions de Banco Sabadell, S.A. 

Oferta vàlida del 24/11/2019 fins al 31/03/2020.

1. La contractació d’una Línia Expansió requereix el coneixement previ de les condicions contractuals. Pots consultar les condicions generals del contracte a bancosabadell.com/lineaexpansion. L’activació de la Línia Expansió requereix l’acceptació de les condicions contractuals, expressa o tàcita, de tots els titulars del compte, en cas de ser més d’un. El límit de crèdit inicial és comú independentment del nombre de titulars del compte, revisable mensualment i variable de conformitat amb les condicions específiques de la Línia Expansió, i se’n pot disposar de manera indistinta i solidària. El límit mensual va de 2.000 euros fins a 5.000 euros i els terminis de devolució de la disposició poden ser de 3, 6, 9, 12, 18 i 24 mesos.
TIN: 17,88%. TAE del 19,42%. Comissió d’obertura del 0,00%. Comissió d’estudi del 0,00%. Comissió de cancel·lació anticipada del 0,00%. Exemple per a una Línia Expansió de 2.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 183,25 euros i una última quota de 183,19 euros. Import total abonat: 2.198,94 euros. TAE: 19,42%. Exemple per a una Línia Expansió de 5.000 euros i a retornar en 12 mesos: 11 quotes de 458,12 euros i una última quota de 458,04 euros. Import total abonat: 5.497,36 euros. TAE: 19,42%. Comissió per reclamació de pagaments no atesos de 39 euros. Banc Sabadell es reserva el dret de no fer efectiu aquest crèdit si durant el període de validesa d’aquesta oferta es coneix alguna circumstància del sol·licitant que pugui fer variar el criteri de concessió. Oferta vàlida fins al 30/06/2020.

2. Assegurances mitjançades per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, S.A., NIF. A-03424223, amb domicili a av. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita al R. M. d’Alacant, i al Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGAiFP amb clau n. OV-0004, que té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que disposa la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment. Pots consultar les entitats asseguradores amb què BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d’agència d’assegurances a la web www.bancosabadell.com/bsmediacion.

3. Calculat com la suma de saldos del mes anterior en dipòsits, renda fixa a venciment, assegurances de vida-estalvi, fons d’inversió, valors cotitzables i no cotitzables, plans de pensions, EPSV i cartera de fons.