Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 963 085 000
 • @Sabadell_Help


Sabadell Inversor
 • Accedeixi a la informació que necessita per prendre les seves decisions d'inversió.

Comparador de fons
 • Compara l'oferta actual de fons en el mercat amb els que t'oferim a Banc Sabadell.

Compromesos amb el desenvolupament sostenible

Fons Sabadell Sostenible

Fondos sostenibles
Responsabilitat en la teva inversió.
Total liquiditat.
Informació completa i permanent.
Interessants avantatges fiscals.
El vull

Què són els fons sostenibles?

Els fons sostenibles combinen la cerca de rendibilitat econòmica i l’obtenció d’un impacte positiu a escala social i mediambiental a través del finançament d’empreses i entitats públiques que contribueixin al desenvolupament sostenible; tot això, sense perjudici de perseguir un objectiu de rendibilitat.

M’interessa aquest tipus de fons?

Invertir en aquests tipus de fons no és només per aconseguir un retorn, sinó per finançar aquells valors i ideals en què creus.
És important saber que aquests fons inverteixen en companyies que es regeixen per uns codis ètics i de transparència superiors a la mitjana i, per tant, més compromeses amb el creixement sostenible.

Avantatges

Responsabilitat en la teva inversió
Dones suport a empreses compromeses amb el desenvolupament sostenible.

Es redueix el risc d’invertir en companyies amb mala praxi en sostenibilitat.

Tens més informació sobre les inversions dels teus fons.
Informació completa i permanent
Pots consultar l’estat de la teva inversió a través de BS Online i BS Mòbil.

A més a més, disposes d’una fitxa tècnica mensual i, semestralment, rebràs un informe amb els detalls de la cartera del teu fons i la rendibilitat obtinguda.


Total liquiditat
Pots rescatar la teva inversió totalment o parcialment sempre que vulguis, sense cap tipus de penalització. Tingues en compte que si l’evolució dels mercats no és l’esperada, pots tenir pèrdues. La retirada dels diners amb caràcter previ a l’horitzó temporal recomanat pot augmentar el risc de pèrdua del capital.
Interessants avantatges fiscals
També et beneficies dels avantatges fiscals que tenen tots els fons d’inversió. Per exemple, el traspàs entre fons està exempt de tributació fins al moment en què desinverteixes.
Necessites més motius?
A més d'apostar per un futur millor, rep una bonificació del 0,25%(1) per subscripcions superiors a 5.000 € en la gamma sostenible (Sabadell Acumula Sostenible FI i Sabadell Crece Sostenible FI). Podràs rebre fins a 500 € bruts! Només fins al 31 de desembre.

Quins són els fons Sabadell Sostenible?

Banc Sabadell disposa de dos fons d’inversió amb diferents nivells de risc perquè decideixis quin s’adapta més als teus interessos.

1

Aquest fons inverteix en renda fixa pública i privada i en renda variable. La inversió en renda variable se situarà entre el 0% i el 30% del patrimoni del fons, sense restricció geogràfica ni de divisa.

Horitzó temporal mínim recomanat: 3 anys. Aquest fons pot no ser adequat per a inversors que prevegin retirar els seus diners en un termini de menys de 3 anys.

Perfil de risc del fons:
1
2
3
4
5
6
7
Nivell 3, en una escala de l’1 al 7.
2

Aquest fons inverteix en renda fixa pública i privada i en renda variable. La inversió en renda variable se situarà entre el 30% i el 75% del patrimoni del fons, sense restricció geogràfica ni de divisa.

Horitzó temporal mínim recomanat: 4 anys. Aquest fons pot no ser adequat per a inversors que prevegin retirar els seus diners en un termini de menys de 4 anys.

Perfil de risc del fons:
1
2
3
4
5
6
7
Nivell 4, en una escala de l’1 al 7.
info

Les inversions estan subjectes a les fluctuacions del mercat i a altres riscos inherents a la inversió en valors i en altres instruments financers, per la qual cosa el valor d’adquisició i les rendibilitats poden experimentar variacions, tant a l’alça com a la baixa, i hi ha la possibilitat que no recuperis l’import invertit inicialment.

Et pot interessar

Criteris d’anàlisi sostenible

1. Medioambientals.

És qualsevol aspecte de l’activitat d’una empresa que afecti el medi ambient, tant de manera positiva com negativa.
2. Socials.

Inclouen les relacions empresarials d’una firma, la gestió dels seus recursos humans, la salut i la seguretat dels seus treballadors...
3. Bon govern.

SSón els aspectes de govern corporatiu, com ara la remuneració dels seus directius, accionistes, la diversitat en el consell, l’ètica empresarial, la transparència, etc.

Què és el perfil de risc d’un fons?

Cada fons té el seu risc, que es mesura en una escala de l’1 al 7, en què l’1 són els fons amb menys risc i el 7 són els fons amb més risc. És important tenir en compte que la categoria 1 no significa que la inversió estigui lliure de risc.

Què ens indica l’horitzó temporal d’un fons?

És el temps mínim d’inversió recomanat perquè un fons augmenti les probabilitats de rendibilitat. Cal que ho tinguis en compte en contractar el fons perquè no hagis de desinvertir abans d’aquest temps recomanat.

 • Sol·licitar ara...
  • Per Internet
  • Visitant les nostres oficines

  Compromesos amb el desenvolupament sostenible
  • Trucar al número
   963 085 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


Altres productes que poden ser del seu interès