Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Banca Personal

Compromís Integral

El teu gestor sempre és a prop.
Però, què significa «ser a prop» quan parlem de Banca Personal?

Acompanyar-te amb un gestor especialitzat.
Tenir la possibilitat de canviar de gestor si no n’estàs satisfet.
Garantir una entrevista integral anual amb el teu gestor.
Disposar d’una oferta exclusiva de productes i serveis.
Rebre un informe fiscal personalitzat.
Ser on siguis les 24 hores del dia.

Compromís Integral de Banca Personal

Gestor especialitzat

 

Orientació i atenció personalitzada. Podràs tractar qualsevol tema relacionat amb les teves finances amb un professional a la teva completa disposició.

A més a més, el teu gestor disposarà del suport d’assessors experts en diferents àrees (protecció, estalvi i inversió...) per poder donar-te un servei adaptat a tu.

Sempre al teu costat

 

A més a més, si les teves necessitats varien o ho sol·licites directament, t’oferim la possibilitat de canviar de gestor.

Entrevista integral

 

Cada 12 mesos, com a mínim, el teu gestor es reunirà amb tu per orientar-te en la teva planificació financera i cobrir de manera global les teves necessitats. En finalitzar l’entrevista, sempre et lliurarem un dossier personalitzat amb tota la informació tractada.

Oferta exclusiva de productes i serveis

 

El teu gestor et podrà orientar sobre avantatges exclusius i diferenciats de productes i serveis que et puguin interessar.

Informe fiscal personalitzat

 

En finalitzar l’any, rebràs un informe personalitzat sobre beneficis i deduccions fiscals que poden ser del teu interès.

Ser on siguis les
24 hores

 

Podràs fer les teves gestions on vulguis i quan vulguis a través d'Internet, el telèfon, l'app o del servei Gestió Activa.

I, per descomptat, també t’atendrem a les nostres oficines, al teu domicili o a la teva empresa.

Solicite una cita con su gestor

Vull que m'ho expliquin tot en persona

Rebràs una orientació personalitzada amb un gestor que t'ajudarà a trobar la millor solució per a tu amb les millors condicions.

Teléfono963 085 000
Tots els dies, les 24 hores.

(*) Aquest compromís i les condicions dels productes i serveis oferts poden variar pel fet que estan subjectes a la política comercial del Banc vigent en cada moment. Les condicions dels productes i serveis que s’indiquen en aquest document estan subjectes a la resta de condicions i requisits establerts en el respectiu contracte del producte i servei.