Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Amundi Funds Protect 90

Si busques obtenir rendibilitat i que una part del capital invertit estigui protegida, aquest fons és per a tu

Amundi
Ideal per a aquells inversors que busquen obtenir rendibilitat sense posar en risc tot el capital.
Es gestiona de manera activa i flexible i adapta les inversions per augmentar les probabilitats d’obtenir rendibilitat.
El vull

Per què hauria d’escollir Amundi Funds Protect 90?

 • Té com a objectiu obtenir rendibilitat. En el context econòmic actual, és el que acostumen a buscar els inversors. I aquest fons combina la cerca de rendibilitat amb una protecció parcial i permanent de la inversió.
 • Protegeix una part dels teus diners. Ofereix una protecció diària del 90 % del valor liquidatiu més alt registrat des del 5 de juny de 2020. La protecció té la garantia parcial d’Amundi, S.A. (A+ Fitch Ratings) i s'ofereix durant un termini de 5 anys (des del 5 de juny de 2020) amb possibles renovacions per períodes d'un any.
 • Gestionat per un equip de professionals. Format per 13 gestors amb una àmplia experiència.

Com funciona?

Aquest fons inverteix a tot el món i en tota classe d'actius i, per tant, diversifica la inversió. Per augmentar les probabilitats d'obtenir rendibilitat, es gestiona de manera activa i flexible. Així, en entorns alcistes, el fons prioritza els actius de risc i en entorns baixistes redueix el nivell de risc.

Què més pot oferir-me aquest fons?

 • Experiència i professionalitat Amb un equip estable de persones amb una àmplia experiència en gestió de fons i gestió d’actius.
 • Total liquiditat Pots rescatar la teva inversió totalment o parcialment en el moment que vulguis, sense penalització.
 • Avantatges fiscals. Com passa amb tots els fons d’inversió, si ets una persona física resident a Espanya, no tributaràs fins que desinverteixis.

Recorda que...

1

Si l’evolució dels mercats no és l’esperada, el fons pot tenir pèrdues. Per això, la retirada dels diners amb caràcter previ al compliment de l’horitzó temporal mínim recomanat (que en aquest cas és de 3 anys) augmenta el risc de pèrdua de capital.

2

Les inversions estan subjectes a les fluctuacions del mercat i a altres riscos inherents a la inversió en valors i en altres instruments financers, per la qual cosa el valor d’adquisició i les rendibilitats poden experimentar variacions, tant a l’alça com a la baixa, i hi ha la possibilitat que no recuperis l’import invertit inicialment.

 • Sol·licitar-lo ara...
  • Per Internet
  • Visita les nostres oficines

  Amundi Funds Protect 90
  • Trucar al número
   963 085 000
   Tots els dies, les 24 h.
  • Enviar un
    correu electrònic
  • Visitar una de les nostres oficines


  Altres productes que poden ser del seu interès