Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Estalvi Periòdic

Fixa’t les teves metes. Nosaltres t’ajudem a aconseguir-les

Mai trobes el moment ideal per començar a estalviar? A Banc Sabadell t’acompanyem perquè sigui més fàcil i perquè puguis fer el viatge dels teus somnis o renovar el teu cotxe. Estalviant a poc a poc podràs aconseguir totes les metes que et proposis.

El teu gestor t’ajuda a fer que el teu estalvi sigui:

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte. Així, 1/6 és indicatiu de menys risc i 6/6 és indicatiu de més risc.

Aplica a Pla Estalvi

 
Estalvi Periòdic
 
tick

Més fàcil, perquè t’ajuda a conèixer la teva capacitat d’estalvi.

 
tick

Flexible, perquè estalviar no sigui una obligació periòdica i s’adapti sempre a la teva situació actual.

 
tick

Automàtic. O, en altres paraules, que estalviïs sense que la teva butxaca ho noti.

 
Demanar cita
 
 

Ara, el primer any, amb menys del que val un cafè al dia podries començar a estalviar *


Estalvi Periòdic* Exemple calculat per a l’assegurança de vida estalvi Pla Estalvi per a aportacions de 30 € mensuals el primer any amb un increment anual de les aportacions del 5%. El tipus d’interès tècnic aplicat per a un capital acumulat durant 5 anys és del 0,02%, per a un capital acumulat durant 10 anys és del 0,02%, per a un capital acumulat durant 20 anys és del 0,15%, i per a un capital acumulat durant 30 anys és del 0,20%. Aquesta simulació és orientativa i no constitueix un supòsit real en cap cas.

 
 

Cinc consells perquè estalviar sigui més fàcil

1

Automatitza la teva rutina d’estalvi.
Per exemple, fixa una aportació periòdica o diposita un tant per cent del teu sou mensual en el teu producte d’estalvi. Estalviaràs sense adonar-te’n!

2

Aprofita els teus ingressos extres per fer aportacions més importants.
Per exemple, quan cobris la paga de Nadal o quan rebis la devolució d’Hisenda. D’aquesta manera, veuràs que els teus estalvis van augmentant de manera més notable.

3

Adapta les aportacions segons la teva situació.
El més habitual és començar aportant una quantitat petita i després anar-la augmentant. Fes-ho com et vagi millor!

4

Comença a estalviar com més aviat millor.
Un bon moment és quan cobres la primera nòmina. Com més aviat comencis a fer aportacions.., més a prop seran les teves metes!

5

El teu estalvi ha de ser flexible.
Si en algun moment no pots complir amb la teva aportació periòdica..., no t’atabalis! Estalviar no és una obligació, i posem a la teva disposició totes les eines per garantir-te que sigui totalment flexible.

 
 

Pla Estalvi és una assegurança de vida de BanSabadell Vida, SA de Seguros y Reaseguros, amb NIF A08371908 i domicili al carrer Isabel Colbrand, 22, 28050 Madrid, inscrita en el Registre Mercantil de Madrid i en el Registre d’Entitats Asseguradores de la DGSFP, amb clau núm. C-0557. Aquesta assegurança està mitjançada per BanSabadell Mediación, Operador de Banca-Seguros Vinculado del Grupo Banco Sabadell, SA, amb NIF A03424223 i domicili a l’avinguda Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, inscrita en el Registre Mercantil d’Alacant i en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances de la DGSFP, amb clau núm. 0V-0004, que té subscrita una assegurança de responsabilitat civil d’acord amb el que es disposa a la normativa de distribució d’assegurances i reassegurances privades vigent en cada moment.

Pot consultar les entitats asseguradores amb les quals BanSabadell Mediación ha formalitzat un contracte d’agència d’assegurances al web www.bancosabadell.com/bsmediacion.