Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

M’han robat dades de la meva targeta

Truca al 963 085 000 (des de territori nacional) o al 963 085 000 (des de l’estranger) per tal que el teu gestor bancari et pugui assistir personalment. També pots bloquejar la teva targeta de crèdit o dèbit directament des d’aquí.

Si has patit un robatori de dades de la teva targeta, ets víctima d’un phishing o creus que t’han duplicat la targeta, truca’ns per informar-nos del que ha passat. És important que bloquegis les targetes afectades. Ho podem fer nosaltres mateixos quan ens truquis o també ho pots fer tu a través del botó “Bloquejar targetes” per fer l’anul·lació d’aquella o aquelles targetes afectades. Pots veure el botó a l’inici d’aquesta pàgina i abans de fer l’anul·lació de la targeta o les targetes has d’accedir amb les teves credencials a l’àrea de clients del web o l’app Banc Sabadell.

Què és el phishing?

El phishing és una pràctica utilitzada pels ciberdelinqüents que consisteix en l’acte fraudulent de robar dades bancàries de les targetes de crèdit o dèbit. Els ciberdelinqüents acostumen a robar les contrasenyes o altra informació confidencial per poder accedir a comptes bancaris aliens. Els fraus més comuns consisteixen en la creació de pàgines i/o portals falsos i la falsificació de l’origen de missatges de correu electrònic (encara que també es poden utilitzar els missatges SMS, el fax o el telèfon).

Aquestes dues tècniques s’utilitzen per a la captació fraudulenta de contrasenyes a serveis i aplicacions de tercers o altra informació confidencial, com ara números de comptes i de targetes (inclosa la data de caducitat), amb la finalitat d’accedir a la seva informació o fer operacions en nom seu. Tingues en compte que Banc Sabadell mai et demanarà que introdueixis les teves dades bancàries o les teves claus d’accés a través d’un enllaç.

Rebré una altra targeta?

Quan bloquegis una de les teves targetes, t’enviarem automàticament una targeta nova al teu domicili o a la teva oficina, segons prefereixis, sense necessitat de signar un contracte nou. Abans d’utilitzar-la per primera vegada, l’has d’activar a través del caixer automàtic o bé en el 963 085 000 .

Necessites efectiu urgent i no tens targeta?

Amb l’app Sabadell Wallet pots utilitzar Instant Money, un servei amb el qual pots retirar efectiu dels caixers de Banc Sabadell sense necessitat d’utilitzar la teva targeta. Només necessitaràs el teu mòbil, on rebràs un SMS amb un codi que hauràs d’introduir en el caixer per poder fer la retirada d’efectiu.

Com pots evitar ser víctima d’aquests actes fraudulents?

Pots aplicar algunes pràctiques en el teu dia a dia per mantenir segures les teves dades davant dels ciberdelinqüents. Segueix aquestes recomanacions:

- Canvia periòdicament el PIN de la teva targeta i la contrasenya d’accés a la teva banca a distància.
- No anotis mai les teves claus.
- No entreguis mai el teu usuari i contrasenya (o altres dades personals) quan t’ho demanin per SMS, correu electrònic, etc.
- Fixa’t en l’última data i hora de connexió quan accedeixis a la teva banca a distància.

Aprofitem per recordar-te que tens el telèfon 963 085 000 a disposició teva tots els dies de l’any, les 24 hores, amb un equip d’especialistes a resoldre situacions d’urgència.

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar