Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Què fer si et roben la targeta | Banc Sabadell

M’han robat o he perdut la meva targeta de crèdit o dèbit

Bloqueja la teva targeta de crèdit o dèbit directament des del botó “Bloquejar targeta”. També pots trucar al 963 085 000 (des de territori nacional) o al 963 085 000 (des de l’estranger) per tal que el teu gestor bancari et pugui assistir personalment.

Si has patit un robatori de la teva targeta o creus que n’han fet un duplicat, la primera cosa que has de fer és anul·lar-la. Des d’aquí et podem ajudar a resoldre aquesta situació ràpidament. Tens dues opcions per fer-ho:

• Una és fer clic en el botó “Bloquejar targetes” per fer l’anul·lació d’aquella o aquelles targetes que t’hagin robat o hagis perdut. Pots veure el botó a l’inici d’aquesta pàgina i abans de fer l’anul·lació de la targeta o les targetes has d’accedir amb les teves credencials a l’àrea de clients del web o l’app Banc Sabadell.

• D’altra banda, pots optar per trucar al telèfon d’ajuda si prefereixes que un gestor bancari t’atengui personalment i t’assisteixi en la gestió del teu cas.

Rebré una altra targeta?

Quan bloquegis una de les teves targetes, t’enviarem automàticament una targeta nova al teu domicili o a la teva oficina, segons prefereixis, sense necessitat de signar un contracte nou. Abans d’utilitzar-la per primera vegada, l’has d’activar a través del caixer automàtic o bé en el 963 085 000 .

Necessites efectiu urgent i no tens targeta?

No et preocupis. Amb l’app Sabadell Wallet pots utilitzar Instant Money, un servei amb el qual pots retirar efectiu dels caixers de Banc Sabadell sense necessitat d’utilitzar la teva targeta. Només necessitaràs el teu mòbil, on rebràs un SMS amb un codi que hauràs d’introduir en el caixer per poder fer la retirada d’efectiu.

Aprofitem per recordar-te que tens el telèfon 963 085 000 a disposició teva tots els dies de l’any, les 24 hores, amb un equip d’especialistes a resoldre situacions d’urgència. 

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar