Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

M’han robat dades de la meva targeta

Truqui al 963 085 000 (des de territori nacional) o al +34 902 343 999 (des de l’estranger) per tal que el seu gestor bancari el pugui assistir personalment. També pot bloquejar la seva targeta de crèdit o dèbit directament des d’aquí.

Si ha patit un robatori de dades de la seva targeta, és víctima d’un phishing o creu que li han duplicat la targeta, truqui’ns per informar-nos del que ha passat. És important que bloquegi les targetes afectades. Ho podem fer nosaltres mateixos quan ens truqui o també ho pot fer vostè a través del botó “Bloquejar targetes” per fer l’anul·lació d’aquella o aquelles targetes afectades. Pot veure el botó a l’inici d’aquesta pàgina i abans de fer l’anul·lació de la targeta o les targetes ha d’accedir amb les seves credencials a l’àrea de clients del web o l’app Banc Sabadell.

Què és el phishing?

El phishing és una pràctica utilitzada pels ciberdelinqüents que consisteix en l’acte fraudulent de robar dades bancàries de les targetes de crèdit o dèbit. Els ciberdelinqüents acostumen a robar les contrasenyes o altra informació confidencial per poder accedir a comptes bancaris aliens. Els fraus més comuns consisteixen en la creació de pàgines i/o portals falsos i la falsificació de l’origen de missatges de correu electrònic (encara que també es poden utilitzar els missatges SMS, el fax o el telèfon).

Aquestes dues tècniques s’utilitzen per a la captació fraudulenta de contrasenyes a serveis i aplicacions de tercers o altra informació confidencial, com ara números de comptes i de targetes (inclosa la data de caducitat), amb la finalitat d’accedir a la seva informació o fer operacions en nom seu. Tingui en compte que Banc Sabadell mai li demanarà que introdueixi les seves dades bancàries o les seves claus d’accés a través d’un enllaç.

Rebré una altra targeta?

Quan bloquegi una de les seves targetes, li enviarem automàticament una targeta nova al seu domicili o a la seva oficina, segons prefereixi, sense necessitat de signar un contracte nou. Abans d’utilitzar-la per primera vegada, l’ha d’activar a través del caixer automàtic o bé en el 963 085 000.

Necessita efectiu urgent i no té targeta?

Amb l’app Sabadell Wallet pot utilitzar Instant Money, un servei amb el qual pot retirar efectiu dels caixers de Banc Sabadell sense necessitat d’utilitzar la seva targeta. Només necessitarà el seu mòbil, on rebrà un SMS amb un codi que haurà d’introduir en el caixer per poder fer la retirada d’efectiu.

Com pot evitar ser víctima d’aquests actes fraudulents?

Pot aplicar algunes pràctiques en el seu dia a dia per mantenir segures les seves dades davant dels ciberdelinqüents. Segueixi aquestes recomanacions:

- Canviï periòdicament el PIN de la seva targeta i la contrasenya d’accés a la seva banca a distància.
- No anoti mai les seves claus.
- No entregui mai el seu usuari i contrasenya (o altres dades personals) quan li ho demanin per SMS, correu electrònic, etc.
- Fixi’s en l’última data i hora de connexió quan accedeixi a la seva banca a distància.
 
Aprofitem per recordar-li que té el telèfon 963 085 000 a disposició seva tots els dies de l’any, les 24 hores, amb un equip d’especialistes a resoldre situacions d’urgència.

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar