Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Qué hacer si te roban la tarjeta | Banco Sabadell

M’han robat o he perdut la meva targeta de crèdit o dèbit

Bloquegi la seva targeta de crèdit o dèbit directament des del botó “Bloquejar targeta”. També pot trucar al 963 085 000 (des de territori nacional) o al +34 902 343 999 (des de l’estranger) per tal que el seu gestor bancari el pugui assistir personalment.

Si ha patit un robatori de la seva targeta o creu que n’han fet un duplicat, la primera cosa que ha de fer és anul·lar-la. Des d’aquí el podem ajudar a resoldre aquesta situació ràpidament. Té dues opcions per fer-ho:

• Una és fer clic en el botó “Bloquejar targetes” per fer l’anul·lació d’aquella o aquelles targetes que li hagin robat o hagi perdut. Pot veure el botó a l’inici d’aquesta pàgina i abans de fer l’anul·lació de la targeta o les targetes ha d’accedir amb les seves credencials a l’àrea de clients del web o l’app Banc Sabadell.

• D’altra banda, pot optar per trucar al telèfon d’ajuda si prefereix que un gestor bancari l’atengui personalment i l’assisteixi en la gestió del seu cas.

Rebré una altra targeta?

Quan bloquegi una de les seves targetes, li enviarem automàticament una targeta nova al seu domicili o a la seva oficina, segons prefereixi, sense necessitat de signar un contracte nou. Abans d’utilitzar-la per primera vegada, l’ha d’activar a través del caixer automàtic o bé en el 963 085 000.

Necessita efectiu urgent i no té targeta?

No es preocupi. Amb l’app Sabadell Wallet pot utilitzar Instant Money, un servei amb el qual pot retirar efectiu dels caixers de Banc Sabadell sense necessitat d’utilitzar la seva targeta. Només necessitarà el seu mòbil, on rebrà un SMS amb un codi que haurà d’introduir en el caixer per poder fer la retirada d’efectiu.

Aprofitem per recordar-li que té el telèfon 963 085 000 a disposició seva tots els dies de l’any, les 24 hores, amb un equip d’especialistes a resoldre situacions d’urgència.

Necessito contactar urgentment amb el banc

Contactar