Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Transport marítim

IContainers

Banc Sabadell té un acord de col·laboració amb iContainers,la primera transitària online del mercat. Cotitzi i reservi el seu transport internacional a través del seu portal, obtingui els preus del transport internacional (agrupatge, contenidor complet o càrrega aèria), la tramitació duanera de l’exportació, el servei de transport que necessiti i la recollida de la mercaderia en tan sols tres passos i sàpiga en tot moment on es troben les seves mercaderies.

Amb el seu sistema podrà contractar el transport marítim o el transport aeri en qualsevol moment i disposarà del millor equip comercial per resoldre-li tots els dubtes o problemes que pugui tenir. Tots els preus oferts en el web són en condicions CIF o CFR. Tenen sortides des dels principals ports i aeroports espanyols i portuguesos. No dubti a anar a iContainers i utilitzi el servei que ha revolucionat la logística internacional d’exportació. I només per ser client de Banc Sabadell obtindrà descomptes en els seus enviaments.


Transport internacional de mercaderies


Banc Sabadell té un acord de col·laboració amb iContainers, que ofereix a les empreses exportadores i importadores l’oportunitat de cotitzar i reservar en temps real, a través del seu web, el transport internacional de mercaderies, ja sigui per via marítima (contenidor complet i/o agrupatge) o via aèria. Tan senzill com comprar un bitllet d’avió per internet. S’ofereix un servei personalitzat a tots els clients adaptant l’oferta segons el volum.

També ofereix a les empreses exportadores i importadores l’oportunitat de consultar en directe els seus dubtes relatius a transport marítim i aeri i a qüestions bàsiques de duanes a través d’un xat online gratuït.