Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 902 323 000
  • Atenció online - xat
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Descobreixi Click&Sell

Doni un impuls a les seves vendes amb les nostres solucions de pagament e-commerce.

Saber-ne més

Transport marítim

IContainers

SabadellAtlàntic ha subscrit un acord de col·laboració amb icontainersla primera transitària en línea del mercat. Cotitzi i reservi el seu transport internacional a través del seu portal, obtingui els preus del transport internacional (agrupatge, contenidor complet o càrrega aèria), la tramitació duanera de l’exportació, l’assegurança i la recollida de la mercaderia en només tres passos i sàpiga en tot moment on es troba la seva mercaderia.

Amb el seu sistema podrà contractar el transport marítim o el transport aeri en qualsevol moment i disposarà del millor equip comercial per solucionar-li tots els dubtes o problemes que pugui tenir. Tots els preus que s’ofereixen a la web són en condicions CIF o CFR. Tenen sortides des dels principals ports i aeroports espanyols i portuguesos.

No dubti de visitar icontainers i utilitzi el servei que ha revolucionat la logística internacional d’exportació. A més, només per ser client de SabadellAtlàntic obtindrà descomptes en els seus enviaments. Aconsegueixi el seu codi promocional i obtindrà descomptes del 2,5% en els nolis.