Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
  • Estem a la seva disposició.
    Tots els dies les 24h.


  • 963 085 000
  • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Pagament Segur a Internet

Màxima seguretat en comprar a Internet

Amb les targetes de dèbit i crèdit de Banc Sabadell, vostè pot comprar de manera segura a tots els comerços electrònics que disposen de pagament segur “Verified by Visa” per a targetes Visa o bé “Mastercard Secure Code” per a targetes Mastercard.

En el moment de fer el pagament de la seva compra per Internet haurà d'introduir la clauper finalitzar l’operativa. A continuació, el sistema autentifica que és vostè i no una altra persona qui desitja fer l'operació.

Servei d’activació o desactivació de l’ús de les teves targetes a Internet i a l’estranger


Amb aquest servei podrà controlar l’ús de les seves targetes de dèbil o crèdit activant o desactivant la restricció de comprar per Internet o l’ús a l’estranger només per al moment en què compri alguna cosa a través de la xarxa o estigui de viatge i desactivar-lo quan hagi fet el pagament o hagi acabat el viatge.

Per emprar aquest servei, només l’ha de configurar accedint a la seva banca a distància (BS Online o Sabadell Mòbil) a l’apartat de targetes.Altres productes que poden ser del seu interès