Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...

Confiar la teva inversió a un equip de professionals

Coneix el nostre servei de gestió discrecional de carteres BS Fons Gran Selecció

Fons Gran Selecció
 • Segons el teu perfil de risc i les teves expectatives de rendibilitat, escull entre les 5 estratègies d'inversió que més bé s'adaptin a tu.
 • El nostre equip de professionals decideixen i gestionen on invertir els teus diners perquè tu te'n despreocupis.
 • Rescata la teva inversió totalment o parcialment sense cap tipus de penalització a partir del sisè mes.

Què és BS Fons Gran Selecció?

És el nostre servei de gestió discrecional de carteres. Això vol dir que delegues la decisió de com invertir els teus diners al nostre equip de professionals i ells ho fan sempre segons el teu perfil de risc. En altres paraules, és confiar la teva inversió a un equip d'experts amb més de 30 anys d'experiència perquè tu te'n despreocupis.


Com saber si aquest tipus de fons em convé?

 • Si vols confiar les decisions d'inversió a un equip de professionals per no preocupar-te'n.
 • Si vols rescatar la teva inversió totalment o parcialment quan vulguis. Tingues en compte que hi ha una comissió del 2% si el fons es rescata o es cancel·la abans del primer mes o de l'1% si es rescata abans dels 6 primers mesos. A més, retirar els diners amb caràcter previ al compliment de l'horitzó temporal recomanat podrà augmentar el risc de pèrdua de capital.
 • Si t'agrada seguir de prop l'estat de la teva inversió. Cada mes t'enviem un resum de l'estat de la teva inversió, els moviments i els resultats que està obtenint.
 
Aquests fons estan registrats a la CNMV
Consulta'n el prospecte. El prospecte, el document amb les dades fonamentals per a l'inversor (DFI) i els informes periòdics estan a disposició del públic a les oficines comercialitzadores i a SabadellAssetManagement.com. Societat gestora: Sabadell Asset Management, S.A., S.G.I.I.C., Sociedad Unipersonal. Registre de la CNMV núm. 58. Entitat dipositària: Banco de Sabadell, S.A. Registre de la CNMV núm. 32.
Sobre les inversions de BS Gran Selecció
Les inversions estan subjectes a les fluctuacions del mercat i a altres riscos inherents a la inversió en valors i en altres instruments financers, per la qual cosa el valor d'adquisició i les rendibilitats poden experimentar variacions tant a l'alça com a la baixa i hi ha la possibilitat que l'inversor no recuperi l'import invertit.

Estratègia Selecció 10

Estratègia Selecció 25

Estratègia Selecció 50

Estratègia Selecció 75

Estratègia Selecció 90

Comissions

 • Sol·licitar-lo ara...
  • Per Internet
  • Visita les nostres oficines  Altres productes que poden ser del seu interès