Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Lupa Ajuda urgentAjuda

Cargando...


Presència internacional

Consulti les nostres oficines de representació, filials i sucursals

Comptes a l’exterior

Situï la seva empresa al cor d’altres països

Utilitzi les possibilitats que li ofereix la nostra xarxa operativa a l’exterior per canalitzar els cobraments a cada país obrint comptes a les nostres oficines de Londres, París, Miami, Casablanca i Lisboa.

 • Solucions
  Quines són les seves necessitats?
  • Disposar de comptes a altres països per canalitzar els cobraments de les seves exportacions i poder disposar del saldo per poder fer els pagaments dins del mateix país.
  Com el podem ajudar?
  • Li facilitem l’obertura de comptes a les nostres oficines de París, Londres, Miami, Casablanca i Lisboa, en les quals pot disposar de saldos en diferents divises i emprar-les per centralitzar el cobrament de les seves exportacions als respectius països, així com fer pagaments, tant domèstics com internacionals.
  • Si la seva empresa té una filial constituïda al Marroc o bé està executant un contracte en aquest país, pot disposar d’un compte a la nostra oficina de Casablanca.
  ¿Por què Banc Sabadell ?
  • Disposem d’oficines plenament operatives a París, Londres, Miami, Casablanca i Lisboa que li facilitaran l’obertura de comptes.

  Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic


  Altres productes que poden ser del seu interès